GLZK Winkels

De Galazaak Amersfoort

Openingstijden en winkelinfo

De Galazaak Nijverdal

Openingstijden en winkelinfo

De Galazaak Den Bosch

Openingstijden en winkelinfo

De Galazaak Eindhoven

Openingstijden en winkelinfo

Leusden Outlet

  • Bedrijfsweg 2
  • 3831 KE Leusden
  • 033-4952577 (U hoeft geen afspraak te maken. Onze openingstijden staan op Google Maps, en op deze website.)
  • mail@incognito-kledingverhuur.nl
Openingstijden en winkelinfo

De Galazaak, speciaalzaak voor feestelijke jurken

Sinds 2009 de Gala-winkelketen met een uniek assortiment Galajurken, cocktailjurken, avondjurken en feestjurken van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Speciaal voor Bruidsmoeders, bruiloftsgasten en schoolgala's hebben we veel keus. Je kunt vrijblijvend komen kijken. Je mag zelfs passen zoveel je wilt. Dat klinkt vanzelfsprekend. Omdat de jurken duur en kwetsbaar zijn kan dat niet overal. Wij doen dat wel. Omdat passen de enige manier is om een jurk te kiezen. Deze jurken kies je niet vanaf een plaatje. Maar door ze te ervaren. Bovendien hebben we alle accessoires om je outfit helemaal compleet af te stylen! Hoe leuk is dat?

De Galazaak of GLZK is de eerste echt grote speciaalzaak voor feestelijke jurken in Nederland. Met duizenden unieke jurken op voorraad die ook nog eens zeer betaalbaar zijn. Daarnaast is er een prachtig assortiment accessoires zoals sieraden, clutches, schoenen, bolero's en stola's. In samenwerking met onze leveranciers en met feedback van onze klanten hebben we een uniek assortiment ontwikkeld. We kopen geen losse jurkjes: we stellen een assortiment samen dat voldoet aan de eisen van de kritische klant. Voor die klant doen we ons uiterste best.

Onze ervaren adviseuses helpen je graag als je dat wilt. Maar vrijblijvend rondkijken mag natuurlijk ook! De Galazaak staat voor betaalbare kwaliteit en stijl.

Werken bij de Galazaak

Kijk op indeed.com voor al onze vacatures! Op dit ogenblik zoeken we mensen voor het weekeinde (zaterdag of zaterdag én zondag)