Leusden Outlet

Schoenen Slider
Slider Goedkope Galajurken 2

Leusden Outlet

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten (tijdelijk)
Dinsdag Gesloten
Woensdag 13.00 - 16.00
Donderdag Gesloten (tijdelijk)
Vrijdag 13.00 - 16.00
Zaterdag 11.00 - 15.00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

De Galajurken-outlet van De Galazaak biedt een ongekende verzameling galajurken en cocktailjurken. Wij verkopen deze tegen super-scherpe prijzen omdat die jurken niet meer voldoen aan de hoge eisen die wij aan de Galazaak collectie stellen. Het betreft onder andere uitlopende collecties of jurken met een lichte beschadiging. De 'beschadigingen' zijn voor sommigen acceptabel als ze daarmee een high-end jurk kunnen dragen tegen een low-end prijs: de beschadigingen zijn onopvallend en worden met stickers aangegeven zodat u zelf kunt beoordelen of u die keuze maakt. Deze jurken zijn altijd uit actuele collecties. Niets gevonden? Ga dan toch even naar onze winkel in Amersfoort! Want daar hangen de mooiste jurken. En die hoeven ook heus niet altijd duur te zijn.

Natuurlijk ben je voor de gewone actuele collectie altijd welkom in onze winkels.

Afspraak maken

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.

Routebeschrijving en kaart

Andere openingstijden

Let op: De Galajurken-outlet heeft andere openingstijden dan de Galazaak. Er zijn twee koopavonden op maandag en op donderdag!

Gratis parkeren

U kunt bij de Galazaak-outlet gratis parkeren op eigen parkeerplaatsen.

Loading map...