Avondjurken


De Avondjurken speciaalzaak!

Ben je op zoek naar een prachtige avondjurk voor die ene speciale gelegenheid? Jouw zoektocht eindigt bij De Galazaak, want tussen ons aanbod jurken vind je vast wat je zoekt. Al onze jurken zijn zeer geschikt voor prijsuitreikingen, koninklijke- of andere diners, een koningsbal, gala-feesten of liefdadigheids-gala's. Dat niet alleen: heb je een uitnodiging voor een bruiloft of wil je naar een schoolgala? Ook dan hebben kan je in ons uitgebreide en gevarieerde assortiment precies jouw jurk vinden! Browse rond en laat je inspireren. Bewaar je favorieten en zoek er accessoires bij! Deel het met vriendinnen of mede-gasten! Heb je schitterende avondjurken voorbij zien komen? Wacht dan niet langer en kom naar één van de winkels om te passen!

Gelegenheidskleding voor vrouwen

Al vanaf 2009 hebben we duizenden avondjurkenjurken mogen verkopen aan tevreden klanten. Daardoor weten we wat onze klanten zoeken, waar ze op letten en hoe de avondjurken vallen. Onze adviseuses werken al heel lang voor ons en die schat aan ervaring merkt je dan ook bij het advies. Al die ervaring stoppen we in de selectie van de mooiste jurken van de beste kwaliteit die toch betaalbaar zijn. Omdat wij 365 dagen per jaar bezig zijn met feestelijke avondmode en accessoires hebben wij een voorsprong. Daar kan jij je voordeel mee doen!

Wat voor figuur je ook hebt: bij De Galazaak vind je vast de avondjurk die jij zoekt! Bekijk ook eens onze modellen pagina!

Betaalbare feestelijke jurken en accessoires

Bij De Galazaak hoef je niet per se de hoofdprijs te betalen voor mooie avondjurken. Eigenlijk hoef je het prijsfilter hier niet te gebruiken omdat al onze mooie jurken zeer betaalbaar zijn! Kom dus passen en vergeet 'betaalbaar': want je goed voelen in een prachtige jurk is onbetaalbaar!

Heb je op de website lange avondjurken gezien die jou aanspreken? Kom langs in één van onze winkels in Eindhoven, Den Bosch, Amersfoort of Nijverdal en pas op je gemak verschillende avondjurken. Probeer ook meteen leuke accessoires uit! Maak je plaatje compleet! Heb je vragen over onze jurken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Graag tot ziens bij De Galazaak!