Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

COCKTAILJURKEN: onze categorieën

Klik op de afbeeldingen! Achter elk plaatje vind u onze collectie cocktailjurken voor iedere vrouw, ieder figuur en elk budget: zowel kort als lang. Kom snel zonder afspraak snuffelen en passen in een van onze winkels, ook op zondag!

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld. Daarbij gebruiken we terugkoppeling van onze klanten, werken we samen met onze leveranciers en zoeken we de wereld af.
Dat alles resulteert in een optimaal assortiment qua keuze. Kiezen is namelijk best moeilijk. Als wij weten wat vrouwen kiezen hoeven we u niet te vermoeien met cocktailjurken die u niet wilt. Omdat de voorraad van onze drie grote winkels gekoppeld is kunnen we beschikken over een voorraad cocktailjurken die drie keer groter is dan welke grote winkel ook.
Jurken die u niet wilt gaan meteen door naar onze outlet in Leusden. Zo bent u verzekert van de juiste en actuele keuze in cocktailjurken en het snelst wisselende assortiment van Nederland. 
Omdat wij als geen ander begrijpen dat het vooral over kiezen gaat door te passen hebben we in onze winkels erg veel paskamers en krijgt u daar ook volop gelegenheid voor. Samen met ons deskundig advies over model en lichaamsvorm kunt u tot de perfecte match komen! Regelmatig zien we mensen huilen van geluk wanneer ze de juiste jurk gevonden hebben. En dat voel je pas als je hem aan hebt...! Heel veel plezier en succes met het zoeken naar de perfecte jurk! 

.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x