De Galazaak Den Bosch

De Galazaak Den Bosch

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 16:00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Avondjurk vermaken?

Het vermaken van avondjurken is een vak apart. Voor optimaal resultaat verwijzen we je graag door naar door ons geselecteerde coupeuses. Dit zijn professionele zelfstandigen met veel ervaring.

Onze gala speciaalzaak in Den Bosch

U heeft de grootste, meest eigentijdse en frisse gala-speciaalzaak van Nederland gevonden met de grootste en beste collectie jurken op voorraad. Stop dus maar met zoeken...Alleen maar avondjurken en accessoires in een zorgvuldig samengestelde collectie. Onze galawinkel in Den Bosch is ook erg geliefd bij onze klanten uit België die op zoek zijn naar een galakleed.

Wij zien u graag terug in onze winkel, waar ons team vol enthousiasme klaar staat om u te adviseren. Net als in Amersfoort en Eindhoven kunt u ook hier zonder afspraak en geheel vrijblijvend komen snuffelen en passen. Ook voor school gala's hebben wij een leuke collectie!

Als enige heeft onze winkel in Den Bosch de beschikking over zes extra VIP-paskamers in een aparte ruimte die kunnen worden ingezet bij drukte en voldoende bezetting. De meeste mensen vinden het wel gezellig wanneer de winkel wat voller is. Anderen willen dan toch wat meer privacy. De VIP-paskamers voorzien daarin. Vraag onze collega's naar de mogelijkheden.

Den Bosch is op zichzelf al een bezoekje waard: een goed idee om je bezoek aan de Galazaak te combineren met een dagje in deze gezellige stad vol terrassen en historie! De Galazaak bevindt zich op loopafstand van de Grote Markt.

Vragen?

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De Galazaak Den Bosch is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren doet u het best in Q-park de Arena. Klik op de volgende link voor de route vanaf Q-park Arena. Wanneer u de parkeergarage uitkomt met de roltrap kunt u nog verder omhoog met nog een roltrap tot het straatniveau. Bovenaan die trap gaat u links af loopt het centrum uit. Buiten aangekomen ziet u verderop rechts de Bristol. Daar om de hoek is de Galazaak, 3 min lopen.

Kom je met het OV?

Klik op de volgende link voor de route vanaf het station. Als u met de trein komt loopt u richting de stad tot u niet verder kunt. Dan gaat u niet rechtsaf naar de stad, maar linksaf. U passeert enkele hippe winkeltjes en steegjes tot een onopvallende zijstraat rechts waar u in de verte een uithangbord van de Bristol ziet: daar voor is de Galazaak aan de rechterzijde.

Loading map...