De Galazaak XL Den Bosch

Interieur Den Bosch
Foto 2

De Galazaak XL Den Bosch

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 16:00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

TOP JOB!

Voor ons team in Den Bosch zijn wij op zoek naar een collega voor in de weekeinden. Wil jij opgeleid worden tot adviseuse in avondmode? Ben jij een echt mensen-mens? Dan is dit je kans. Beloning volgens CAO, zondagen betalen we 1,5 keer je normale salaris. Ideale job voor naast je studie. Stuur een mail naar [email protected] en vertel kort iets over jezelf. We reageren altijd!

Onze gala speciaalzaak XL in Den Bosch

XL-winkel met prachtige feestjurken

U heeft de grootste, meest eigentijdse en frisse gala-speciaalzaak van Nederland gevonden met de grootste en beste collectie jurken op voorraad. Stop dus maar met zoeken...Alleen maar avondjurken, feestjurken en accessoires in een zorgvuldig samengestelde collectie. Onze galawinkel in Den Bosch is ook erg geliefd bij onze klanten uit België die op zoek zijn naar een galakleed. Met ruim voldoende paskamers heb je de ruimte en de tijd om rustig te passen en je keuze te maken: wij helpen je daarbij als je dat wilt. Want een galajurk koop je niet elke dag. Dankzij de duizenden jurken die we sinds 2009 verkocht hebben weten we inmiddels een beetje hoe het werkt. Dat merk je aan het assortiment. Dat merk je aan onze adviseuses.

Onze winkels zijn vriendelijk en toegankelijk, net als onze prijzen. Kom gerust binnen kijken en proberen. Want zo'n belangrijke jurk is niet zomaar gekocht en wij begrijpen dat als geen ander.

Van jurken voor moeders van de bruid tot en met schoolgala's

Wij zien u graag terug in onze winkel, waar ons team vol enthousiasme klaar staat om u te adviseren. Net als in Amersfoort en Eindhoven kunt u ook hier zonder afspraak en geheel vrijblijvend komen snuffelen en passen. Niet alleen voor school gala's hebben wij een leuke collectie. Wij zijn ook heel goed gesorteerd in betaalbare, prachtige jurken voor de moeder van de bruid! En alle voor denkbare en bijzondere feesten hebben wij de perfecte jurk. Het is alleen nog een kwestie van die te vinden...en dat kan: gewoon passen tot je hem hebt!

Extra service

Als enige heeft onze winkel in Den Bosch de beschikking over zes extra VIP-paskamers in een aparte ruimte die kunnen worden ingezet bij drukte en voldoende bezetting. Dat betekent dat deze VIP-paskamers in de praktijk alleen door de week beschikbaar zijn en niet in de weekeinden. Vraag onze collega's naar de mogelijkheden.

Heerlijk galajurken shoppen!

Den Bosch is op zichzelf al een bezoekje waard: een goed idee om je bezoek aan de Galazaak te combineren met een dagje in deze gezellige stad vol terrassen en historie! De Galazaak bevindt zich op loopafstand van de Grote Markt. We weten dat het kiezen van een galajurk een dagtaak is. Daarom is het belangrijk dat je de aankoop kunt vieren op een gezellig terrasje vlakbij als je daar behoefte aan hebt!

Smoking kopen of huren?

Dat kan in Galazaak Den Bosch. Naast de verkoop van smokings kunnen we nu ook smokings in verhuur aanbieden. Kijk voor meer informatie op deze pagina voor alle informatie over verhuur. De voordelen van verhuur zijn duidelijk: we kunnen voor 1 persoon verschillende maten broeken en jasjes aanbieden. Voor mensen in de groei zoals schoolgala's is huren een uitkomst. En daar hebben we ook speciale maten voor. Kortom: je kiest zelf wat bij je past: huren of kopen.

Vragen?

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De Galazaak XL Den Bosch is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren doet u het best in Q-park de Arena. Klik op de volgende link voor de route vanaf Q-park Arena. Wanneer u de parkeergarage uitkomt met de roltrap kunt u nog verder omhoog met nog een roltrap tot het straatniveau. Bovenaan die trap gaat u links af loopt het centrum uit. Buiten aangekomen ziet u verderop rechts de Bristol. De Galazaak bevind zich rechts naast de Bristol, 3 min lopen.

Kom je met het OV?

Klik op de volgende link voor de route vanaf het station. Als u met de trein komt loopt u richting de stad tot u niet verder kunt. Dan gaat u niet rechtsaf naar de stad, maar linksaf. U passeert enkele hippe winkeltjes en steegjes tot een onopvallende zijstraat met een opvallende naam: het St. Geertruikerkhof, rechtsaf. U ziet een uithangbord van de Bristol: daar vóór is de Galazaak XL aan de rechterzijde.

Loading map...