Contact

Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Heb je vragen over bepaalde producten in een betreffende winkel, bijvoorbeeld over een reservering of de voorraad? Maak dan gebruik van de contactgegevens van de filialen Amersfoort, Den Bosch of Eindhoven. Dat kan bij voorkeur per mail, als het minder druk is ook telefonisch.

Facebook gebruiken wij om je te informeren over de collectie. Als je daar over vragen hebt worden die in de chat beantwoord.

Bij problemen, misverstanden of klachten gebruik dan de contactgegevens van het hoofdkantoor. Ook als je er met een winkel niet uitkomt: bel ons. Wij zijn redelijke mensen en zullen redelijke verzoeken proberen naar tevredenheid op te lossen. Alle klachten worden serieus opgevolgd. Onze service eindigt niet na verkoop.

Reviews op de website of google zijn er niet om vragen aan ons te stellen maar je indruk weer te geven. Alle reviews worden met ons personeel gedeeld en zijn erg belangrijk voor ons. Het is erg leuk om een goede review met onze collega's te delen. Gelukkig hebben we die veel, waarvoor onze dank!

Een negatieve review komt altijd hard aan, omdat we erg ons best doen voor jullie. Van kritische reviews leren we weer veel. Daarom graag een uitleg of nog liever: bel ons. Geef ons de kans om je verhaal te horen en er iets mee te doen. Probeer het dus eerst via ons hoofdkantoor op te lossen. Meestal lukt dat prima.

Ook bij Google Maps kan je vragen stellen. Dit is een automatische service van Google waar wij niet zo veel invloed op hebben. Het is dus niet onze website. De vragen worden door willekeurige andere mensen beantwoord die jouw vraag toevallig zien. Daarom kan je niet altijd van de juistheid van de antwoorden op aan. Stel dus je vraag bij een van de bovenstaande opties, dan weet je zeker dat het antwoord ook echt klopt.

Handig: zet het icon van De Galazaak.nl op de startpagina van je telefoon: zo kan je makkelijk vaker even kijken!

Contact

Werken bij Galazaak?

Wij zijn altijd op zoek naar verkooptalent. Ben je geïnteresseerd, representatief en heb je geen bezwaar om in weekeinden te werken? Laat het ons weten! Wij hebben leuke en gemotiveerde teams waar je deel van kunt uitmaken! Op dit ogenblik hebben we een vacature in Den Bosch voor adviseuse avondmode in de weekeinden.

Sollicitaties met C.V. naar [email protected]

Overige vragen

Heeft u andere vragen of opmerkingen of klachten? Gebruikt u dan het onderstaande formulier.

Fotomodel?

Meiden met ervaring in modellen- of hostess-werk die het leuk vinden om in mooie jurken te werken: laat van je horen met foto. Lengte minimaal 1.75. Regelmatig hebben we hostess- of model-werk bij de Galazaak!

Sollicitaties naar [email protected]