Hoofdkantoor Leusden

Buiten
Binnen

Hoofdkantoor Leusden

Openingstijden

Alleen op afspraak

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Alleen bereikbaar via mail

Door COVID maatregelen zijn we tijdelijk alleen bereikbaar via mail. Wel kunnen we wanneer nodig terugbellen.

De Galazaak Backoffice zoekt collega

De Galazaak backoffice zoekt een veelzijdige collega voor 24 uur. Werkzaamheden zijn o.a. klantcontact, invoeren nieuwe collectie in kassasysteem, content voor verschillende websites, telefoon, administratief ondersteunende taken, evt logistiek. Rijbewijs is heel handig, computervaardigheid een vereiste. Communicatief (met collega's en klanten) is ook een must. We werken in een klein team en iedereen heeft evenveel vrijheid als verantwoordelijkheid. Zie ook: werken bij De Galazaak. Meer weten? Stuur ons een mailtje ([email protected]) of stuur je CV. Ook herintreders zijn van harte uitgenodigd te reageren.

Hoofdkantoor en distributie

Dit is het kantoor en magazijn van de Galazaak winkels. Het kantoor bestaat uit vier kantoorruimtes en een vergaderruimte voor inkoop. Van hier uit wordt de inkoop en marketing gedaan, de distributie geregeld en huist het financieel management. Al jouw vragen, reviews en opmerkingen komen hier terecht en worden hier afgehandeld. Hier wordt ook de website onderhouden en hier worden je vragen via de mail of FB-chat beantwoord. Lotte en Tineke zijn jullie aanspreekpunten.

Leveranciers: alleen op afspraak.
Relaties: bellen of mailen via algemeen nummer of [email protected]

Alle contacten over winkels anders dan klant- of product vragen lopen via dit kantoor.
Ook alle post - ook van de winkels - loopt via dit adres.

BTW: NL815803953B01
KVK: 31048186

Werken bij De Galazaak

De Galazaak heeft een eigen visie op HR. Wij zijn een platte organisatie. Iedereen die bij ons werkt is even belangrijk. Heel belangrijk, dus. Net zoals elke klant voor ons heel belangrijk is. Al onze overhead zit in het hoofdkantoor. Dat kantoor staat in dienst van de mensen op de frontlinie: onze collega's in de winkels. Deze collega's op de winkelvloer onderscheiden zichzelf door inzet, passie en mentaliteit. Het zijn stuk voor stuk niet zomaar verkoopsters. Maar ervaren adviseuses met liefde voor het vak en mensenkennis. De winkelteams draaien 'hun eigen winkel' heel zelfstandig met coaching en begeleiding vanuit het kantoor. Die vrijheid en verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd. Zo kunnen de teams hun eigen sfeer en prestatie beïnvloeden. Die positieve Vibe merken klanten ook. De teams bestaan uit meer ervaren dames. In het weekeinde aangevuld met studentes. Die laatsten beginnen vaak als weekeindhulp. Maar blijven ook vaak lang hangen en sommigen kunnen uiteindelijk ook zelfstandig een (grote!) winkel draaien als dat moet! En dat vinden ze echt stoer! Wij werken volgens de CAO-mode. Dus spreekt dit je aan en wil je werken bij De Galazaak? Laat het even via een open sollicitatie weten. Wie weet hebben we iets voor je.

Afspraak maken

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.

Loading map...