Galajurken Leiden

STOP MET ZOEKEN

Ben je opzoek naar galajurken in Leiden?

Dan zie je natuurlijk onze zeer gewaardeerde collega's ook langs komen. Met alle respect denken wij dat wij voor veel klanten een prettig alternatief zijn. Dat is aan jullie, onze klant. Wij hebben veel waardering voor onze collega's en wij zitten op dezelfde golflengte als het gaat om de moeite die wij voor ons bedrijf en onze klanten doen. Dus wat dat betreft doen we niet voor elkaar onder. Het is aan jullie te kiezen waar je het beste kan slagen. En dat hangt weer van de galajurken, feestjurken en jurken voor de moeder van de bruid af waaruit je kunt kiezen.

Wij specialiseren ons meer in een divers en exclusief assortiment galajurken waar je uit zeer verschillende modellen en budgetten te kiezen hebt. Onze winkels in Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven zijn mooi, ruim en luxe, maar onze prijzen scherp. Heel scherp.

Sinds 2009 hebben wij duizenden galajurken aan half Nederland en België mogen verkopen aan even zovele tevreden klanten. Wij waren de eersten met grote winkels, de eerste met veel paskamers. Wij zijn de trendsetter in onze branche, ook wat betreft het assortiment. Met de terugkoppeling van die klanten hebben we een afgewogen assortiment ontwikkeld. Door ons inkoop volume hebben wij met verschillende leveranciers exclusieve afspraken en zijn de betreffende jurken en sieraden alleen bij ons verkrijgbaar en nergens anders.

Met drie grote winkels die door ver doorgevoerde automatisering in de voorraad gekoppeld zijn kunnen we de meest vragen uit die gezamenlijke voorraad bedienen. Enkele van onze leveranciers zijn dezelfde als die van onze collega's. Maar veel ook niet. En daar zit 'm precies het verschil.

Onze collectie wisselt voortdurend door ons unieke omloop systeem: nieuwe collectie, wat te lang blijft hangen gaat in de SALE in de zomer, dan eindig de cyclus in onze druk bezochte outlet. Zo hebben we de snelste doorloop van galajurken in de branche.

Dus als je toch op zoek bent naar mooie betaalbare jurken dan kan je net zo goed ons in je zoektocht meenemen: het uitkiezen van een mooie jurk voor een bijzondere gelegenheid is tenslotte niet iets dat je elke dag doet.


Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Leiden. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.