Galajurken


Galajurken

Een Galajurk kopen is een kunst!

Onze collectie is samengesteld vanuit lange ervaring. Vanaf 2009 hebben we vele duizenden mooie jurken verkocht aan tevreden klanten. We weten wat onze klanten zoeken, welke kwaliteit en pasvorm onze jurken hebben. Het klinkt vreemd, maar onze klanten weten dat zelf vaak minder goed. Hoe vaak heb je nou een gala-feest? Mensen kiezen gewoon iets van een plaatje. In de meeste gevallen blijkt dat niet de jurk te zijn als je gaat passen. Dat komt omdat het bij een Galajurk heel nauw luistert. Die moet perfect zijn. En eigenlijk merk je dat pas als je hem aan hebt. Daarom wordt in de winkel, al passend, vaak gekozen voor een heel andere jurk. Daar nemen we de tijd voor. Wij weten wat mensen passen, wat ze goed staat en waarom ze voor bepaalde jurken kiezen. Daar baseren we onze collectie op. We hebben goede en betrouwbare leveranciers gevonden die ook vaak exclusief voor de Galazaak hun producten reserveren. Daar profiteer jij als klant van. Bij ons kan je niet fout gaan. Daarom slagen ook de meeste klanten bij ons. En als er toch iets is lossen we het meteen op. Dat is ook een prettig gevoel.

De mooiste Galajurken.

Onze collectie galajurken is bedoeld voor iedere vrouw, ieder figuur en elk budget. Wat bedoelen we dan? Dat we bijvoorbeeld andere kleuren en stijlen inkopen voor schoolmeiden dan voor moeders van bruiden. Op basis van onze ervaring scherpen we de collectie aan op de vraag van verschillende klantgroepen. Zo kopen wij pas jurken met grotere maten in als het ook fijne jurken zijn om te dragen en niet gewoon maar een grotere maat van een kleiner model. Er is één overeenkomst: het zijn allemaal feestelijke jurken. Of je nu een korte galajurk, een schoolgalajurk , avondjurk of een kerstjurk zoekt: kom zonder afspraak tussen onze galajurken gezellig snuffelen en passen in een van onze ruime winkels, ook op zondag! De grootste keuze en vooral: variatie in galajurken vind je bij ons!

Zoek je een speciale Gala jurk?

Weet je niet welke modellen er zoal bestaan? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo weet je welke verschillen er zijn en waar je op kan letten als je door alle jurken swiped! Zo hebben we een aantal modellen of stijlen voor je op een rijtje gezet: denk hierbij aan bijvoorbeeld galajurken met een hoge taille, schouderbanden, A-lijn, strakke galajurken of met schouderbanden! Kortom: heel veel mogelijkheden!

Zoek je accessoires bij je galajurk? Ook daarin zijn we onovertroffen in keuze en kwaliteit.

Kijk op deze pagina voor meer inspiratie en beschouw het als lookbook en inspiratie om te komen passen!

Galajurk in zwart, een rode galajurk of witte galajurken...

Onze collectie galajurken is zorgvuldig samengesteld. Sinds 2009 maken we gebruik van feedback van onze klanten, werken we nauw samen met onze leveranciers en zoeken we de hele wereld af naar de beste galajurken. Het resultaat van deze strenge selectie hangt in onze winkels.

Dat alles resulteert in een smaakvol, kwalitatief en gevarieerd betaalbaar assortiment galajurken. Of je nu op zoek bent naar een feestelijke jurk in het zwart, een rode, een witte of een jurk in een ander kleur: de kans is heel groot dat wij hebben wat je zoekt! Kijk ook eens op deze pagina voor onze kleuren. Galajurken in Beige, Chocola, Antraciet, Koraal, Mint, Paars of Wit om maar eens een paar kleuren te noemen!

Omdat we beschikken over vier grote winkels, beschikken we dus ook over een vier keer zo grote voorraad galajurken. De collectie is niet alleen groot, maar het bevat ook uitsluitend jurken met de meest actuele modellen en kleuren. Zo ben je verzekerd dat je de jurk van je dromen tegenkomt! Oriënteer online en kom gerust eens langs in één van onze 4 winkels!

Deskundig advies

Galajurken moeten als gegoten zitten. Dat weten wij als geen ander. Daarom hebben we in onze winkels erg veel paskamers waarin je rustig jurken kan passen. Samen met ons deskundig advies over model en lichaamsvorm kom je tot de perfecte match! Regelmatig zien we mensen huilen van geluk (echt waar!) wanneer ze de mooiste jurk gevonden hebben. Dat voel je pas als je hem aan hebt... Heel veel plezier en succes met het zoeken naar de perfecte galajurk!

Of zoek je korte jurken?

We hebben ook heel veel korte Cocktailjurken met accessoires in het assortiment. Dus ook als je op zoek bent naar een korte Galajurk ben je bij ons aan het goede adres: wij hebben een ruime en bijzondere collectie prachtige korte galajurken voor je klaar hangen!

Waar kan je galajurken kopen?

Veel mensen vragen zich af waar je galajurken kunt kopen. On line? Dat is erg lastig: wij zien hoe veel jurken je moet passen voor je die ene vind die echt bij je past. Wij krijgen dan ook veel mensen die alsnog een jurk bij ons komen kopen na teleurstellende ervaringen met een on-line aankoop. De Galazaak is met vier grote winkels de grootste speciaalzaak voor feestelijke jurken in Nederland. Als het bij ons niet lukt wordt het erg lastig...

Welke schoenen draag je onder een galajurk?

Dat is een veelgestelde vraag, en wij hebben het antwoord. We hebben een breed assortiment niet al te dure schoentjes die passen bij een galajurk. Je wilt immers het meeste geld aan je je jurk uitgeven? Daarom zijn al onze schoenen heel betaalbaar. Behalve dat hebben we het concept Giulia, waarbij je schoenen kunt kopen van maat 35 tot maat 44! Twee soorten hak: laag en hoog. En in alle kleuren van de regenboog in lak, suede of leer. En dat voor slechts 70 euro!

Wat voor een feestelijke jurk past bij mij?

Dat is een heel goede vraag. En alleen jij weet het antwoord. Daarom mag je - als je serieus bezig bent met het zoeken naar een jurk - bij ons passen zoveel je wilt. Onze adviseuses kunnen je informatie geven over de jurk die je kiest: wat de kleur doet, het model: samen is het een heel proces met als doel: deze jurk past bij mij!! Daarom hebben we grote winkels met veel paskamers. Want pas als je een jurk aanhebt weet je of die jurk bij je past!

Wat is een galajurk?

Een galajurk is eigenlijk een lange avondjurk die gedragen wordt bij drescode white tie. Maar de tijden dat dit soort strenge regels golden zijn voorbij. De galajurk van nu is een feestelijke jurk die prettig zit, wel lang is en vooral de draagster laat shinen. Hij kan eenvoudig en sjiek zijn of vrolijk en feestelijk: we hebben alles bij De Galazaak. Een cocktailjurk is bijvoorbeeld kort, een balroomjurk is vaak een heel barokke, over-the-top prachtige jurk enzovoorts.

Wat draag je onder een lange jurk?

Daar zijn allerlei accessoires voor, denk aan plak BH's zonder bandjes voor strapless jurken. In het algemeen wordt geen traditionele BH gedragen en ondergoed moet invisible zijn: als je een dunne, vallende stof draagt is het niet mooi als je de contouren van je slipje ziet. Ook daar zijn allerlei accessoires voor bij de Galazaak. Maar let er vooral op waar jij je prettig bij voelt en wat voor jou comfortabel is. Laat je adviseren door onze medewerksters.