De Galazaak Eindhoven

Galazaak Einhoven Tafel En Paskamers
Galazaak Eindhoven Collectie

De Galazaak Eindhoven

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten (tijdelijk)
Woensdag Gesloten (tijdelijk)
Donderdag Gesloten (tijdelijk)
Vrijdag 11:00 - 15:00
Zaterdag 11:00 - 15:00
Zondag Gesloten (tijdelijk)

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Corona virus

Ook De Galazaak neemt haar verantwoordelijkheid. Tijdelijk zijn we alleen op vrijdag en zaterdag open. Via de mail zijn we altijd bereikbaar. Telefonisch lastiger. Mail heeft de voorkeur: Je kunt altijd mailen met vragen of om een afspraak te maken: wij proberen je zoveel en zo goed mogelijk te helpen.

  • We hanteren een maximum aantal van 3 klanten per winkel. Bij een hoger aantal gaat de deur op slot.
  • Iedere klant mag maximaal 1 hulp meenemen zodat er maximaal 6 mensen in de winkel aanwezig zijn. Onze winkels zijn groot genoeg om dan voldoende afstand te houden.
  • U kunt je bezoek 24/7 per mail of telefonisch tijdens opening inplannen zodat je niet voor een dichte deur staat
  • Mensen met verkoudheidsklachten verzoeken we dringend niet in onze winkel te komen
  • In de winkel houden we afstand: rits zelf je jurken dicht of neem hulp mee
  • Als u toch komt met verkoudheidsklachten dan zullen we je vragen de winkel te verlaten
  • Wij hebben meer dan voldoende jurken op voorraad, dus sla nu je slag. Eindelijk de winkel voor jezelf en 1 op 1 persoonlijk advies! Hoe luxe is dat?

TOP JOB!

Wij zijn altijd op zoek naar verkooptalent. Wil jij opgeleid worden tot adviseuse in avondmode? Ben jij een echt mensen-mens? Veel meiden die bij ons werkten bleven er lang plakken, ook na hun studie. Blijkbaar was het erg leuk! Beloning volgens CAO, zondagen betalen we 1,5 keer je normale salaris. Ideale job voor naast je studie. Leuke collega's. Stuur gewoon een mail naar [email protected] en vertel kort iets over jezelf. We reageren altijd!

Galazaak Eindhoven

Vanwege het corona virus hebben we hier de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken

De Galazaak Eindhoven is een frisse en vriendelijke winkel met een prachtige collectie aan betaalbare feestjurken voor elke vrouw en elk feest. Deze jurken worden in Europa en Amerika geselecteerd en ingekocht vanwege pasvorm en kwaliteit. Samen met onze leveranciers en jullie feedback ontwikkelen wij al sinds 2009 onze collecties. Je kunt altijd vrijblijvend komen kijken en passen: daarom hebben we veel paskamers. Onze jurken moet je passen om ze te ervaren. Om je outfit helemaal te kunnen afstylen hebben we ook een collectie prachtige accessoires uit eigen import. Dat is het leuke van de Galazaak.

De Galazaak Eindhoven beschikt over twee extra grote paskamers of duo-paskamers: geschikt voor rolstoel of om met twee vriendinnen te kunnen passen.

Parkeren

Eindhoven is een makkelijke en toegankelijke stad. Door de week kan je veelal vlak voor de winkel of op de grote parkeerplaats(P-Rungraaf) vlak achter de winkel (betaald) parkeren. Let op: het is parkeerterrein Hoogstraat, niet Edenstraat. Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het shopcentrum van Eindhoven, dat zeer de moeite waard is! Eindhoven is een leuke, moderne en verrassende shopstad. Vanaf het station volgt u deze route, 12 minuten lopen dwars door het stadshart. Vlakbij -op de kleine berg- bevinden zich vele leuke restaurantjes voor een heerlijke lunch!

Vragen?

Loading map...