De Galazaak Eindhoven

Galazaak Einhoven Tafel En Paskamers
Galazaak Eindhoven Collectie

De Galazaak Eindhoven

  • Hoogstraat 3
  • 5611 JP Eindhoven
  • 040-3030882 (tijdens opening)

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Vanaf zaterdag 15 januari zijn we open.

Vanaf zaterdag 15 januari zijn we afspraak open.

Galazaak Eindhoven

De Galazaak Eindhoven is onderdeel van De Galazaak met winkels in Nijverdal, Amersfoort en Den Bosch. Frisse en vriendelijke winkels met een prachtige collectie aan betaalbare feestjurken voor elke vrouw en elk feest. Deze jurken worden o.a. in Europa en Amerika geselecteerd en ingekocht vanwege pasvorm en kwaliteit. Samen met onze leveranciers en jullie feedback ontwikkelen wij al sinds 2009 onze collecties. Je kunt altijd vrijblijvend komen kijken en passen: daarom hebben we veel paskamers. Onze jurken moet je passen om ze te ervaren. Om je outfit helemaal te kunnen afstylen hebben we ook een collectie prachtige accessoires uit eigen import. Dat is het leuke van de Galazaak.

De Galazaak Eindhoven beschikt over twee extra grote paskamers of duo-paskamers: geschikt voor rolstoel of om met twee vriendinnen te kunnen passen.

Parkeren

Eindhoven is een makkelijke en toegankelijke stad. Je kunt vlakbij de winkel op de grote parkeerplaats(P-Rungraaf) vlak achter de winkel (betaald) parkeren. Let op: tijdelijk is het parkeerterrein achter de winkel alleen te bereiken via de Deken van Somerenstraat . Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het shopcentrum van Eindhoven, dat zeer de moeite waard is! Eindhoven is een leuke, moderne en verrassende shopstad. Vanaf het station volgt u deze route, 12 minuten lopen dwars door het stadshart. Vlakbij -op de kleine berg- bevinden zich vele leuke restaurantjes voor een heerlijke lunch!

Loading map...