De Galazaak Eindhoven

Galazaak Einhoven Tafel En Paskamers
Galazaak Eindhoven Collectie

De Galazaak Eindhoven

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

Eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten. Ook op 27 december zijn we dicht. Oud- en nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Corona virus

Wij zijn gewoon open

Wij werken met het door onze branchevereniging ontwikkelde en door de overheid goedgekeurde corona protocol voor winkels. Wij vragen van jullie je te houden aan de richtlijnen van het RIVM ook als je het er niet helemaal mee eens bent. Daarmee breng je ons en andere klanten niet in problemen. We laten een maximum aan mensen toe in de winkel: afhankelijk van de oppervlakte 10-15 mensen. Kom daarom niet met meer dan twee mensen, zeker niet in het weekeinde. Wil je toch met meer mensen langskomen (omdat bijvoorbeeld er meer zijn die een jurk nodig hebben) maak dan een afspraak en we kijken wat we kunnen doen. We vragen je begrip daarvoor. Daarom kan het in het weekeind handig zijn om sowieso een afspraak te maken om te voorkomen dat je moet wachten.

Afspraak maken (maar we zijn ook gewoon open)

De Galazaak is bovendien ook op afspraak open als je dat prettiger vind. Zeker in het weekeinde op zaterdag is dat ook ons advies. Dat kan 24/7. De mail wordt elke dag gelezen.

We zien je graag in onze winkels. Voel je niet verplicht iets te kopen als je het niet echt mooi vind. Wij dringen je niets op. Hou je - net als wij - verder aan de bekende richtlijnen van het RIVM.

Online galajurken kopen.

Een galajurk kopen is echt iets anders dan zomaar een jurkje kopen. Daarom willen we je graag helpen bij het kiezen van een jurk online zodat we teleurstelling voorkomen. Wij weten wat de meeste valkuilen zijn: De verkeerde maat. De pasvorm. De jurk is te lang of te kort. Daarover kunnen we het met elkaar hebben en samen tot een keuze komen die we je toesturen! Gebruik hiervoor het formulier dat je bij het product van je keuze ziet onder de knop: artikel bestellen.


Galazaak Eindhoven

Vanwege het corona virus hebben we naast winkelbezoek diverse andere mogelijkheden. Lees er hier over.

Heb je vragen over De Galazaak en Covid-19? Lees hier onze antwoorden!

De Galazaak Eindhoven is een frisse en vriendelijke winkel met een prachtige collectie aan betaalbare feestjurken voor elke vrouw en elk feest. Deze jurken worden in Europa en Amerika geselecteerd en ingekocht vanwege pasvorm en kwaliteit. Samen met onze leveranciers en jullie feedback ontwikkelen wij al sinds 2009 onze collecties. Je kunt altijd vrijblijvend komen kijken en passen: daarom hebben we veel paskamers. Onze jurken moet je passen om ze te ervaren. Om je outfit helemaal te kunnen afstylen hebben we ook een collectie prachtige accessoires uit eigen import. Dat is het leuke van de Galazaak.

De Galazaak Eindhoven beschikt over twee extra grote paskamers of duo-paskamers: geschikt voor rolstoel of om met twee vriendinnen te kunnen passen.

Parkeren

Eindhoven is een makkelijke en toegankelijke stad. Door de week kan je veelal vlak voor de winkel of op de grote parkeerplaats(P-Rungraaf) vlak achter de winkel (betaald) parkeren. Let op: het is parkeerterrein Hoogstraat, niet Edenstraat. Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het shopcentrum van Eindhoven, dat zeer de moeite waard is! Eindhoven is een leuke, moderne en verrassende shopstad. Vanaf het station volgt u deze route, 12 minuten lopen dwars door het stadshart. Vlakbij -op de kleine berg- bevinden zich vele leuke restaurantjes voor een heerlijke lunch!

Afspraak maken

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.

Loading map...