De Galazaak Eindhoven

Galazaak Einhoven Tafel En Paskamers
Galazaak Eindhoven Collectie

De Galazaak Eindhoven

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Open op afspraak

Je kunt alleen via mail 24/7 een afspraak inplannen binnen openingstijden. Je krijgt dezelfde dag reactie. Vermeld hierbij de winkel van je keuze. Als je niet meteen een reactie krijgt ga dan niet zelf bellen, dat zorgt alleen voor verwarring in onze planning. We zien en lezen je mail echt en reageren zo snel als we kunnen. Maak zeker in het weekeinde een afspraak, anders kan de winkel te vol worden en zal je moeten wachten tot er weer plek is. Je hebt een tijdslot van ongeveer 1 uur en mag maximaal 1 persoon meenemen. We maximeren op 10 personen gelijktijdig. Bij minder geplande afspraken (door de week) kunnen we wat flexibeler zijn. We zijn ook via e-mail bereikbaar voor on-line bestellingen of/of vragen. Ook kunt u uw bestelling bij de winkel afhalen. Wij sturen ook toe.

Galazaak Eindhoven

Vanwege het corona virus hebben we diverse andere koop-mogelijkheden. Lees er hier over.

Heb je vragen over De Galazaak en Covid-19? Lees hier onze antwoorden!

Maar hou voor actuele informatie over opening de mededelingen van het RIVM in de gaten.

De Galazaak Eindhoven is een frisse en vriendelijke winkel met een prachtige collectie aan betaalbare feestjurken voor elke vrouw en elk feest. Deze jurken worden in Europa en Amerika geselecteerd en ingekocht vanwege pasvorm en kwaliteit. Samen met onze leveranciers en jullie feedback ontwikkelen wij al sinds 2009 onze collecties. Je kunt altijd vrijblijvend komen kijken en passen: daarom hebben we veel paskamers. Onze jurken moet je passen om ze te ervaren. Om je outfit helemaal te kunnen afstylen hebben we ook een collectie prachtige accessoires uit eigen import. Dat is het leuke van de Galazaak.

De Galazaak Eindhoven beschikt over twee extra grote paskamers of duo-paskamers: geschikt voor rolstoel of om met twee vriendinnen te kunnen passen.

Parkeren

Eindhoven is een makkelijke en toegankelijke stad. Door de week kan je veelal vlak voor de winkel of op de grote parkeerplaats(P-Rungraaf) vlak achter de winkel (betaald) parkeren. Let op: het is parkeerterrein Hoogstraat, niet Edenstraat. Onze winkel bevindt zich op loopafstand van het shopcentrum van Eindhoven, dat zeer de moeite waard is! Eindhoven is een leuke, moderne en verrassende shopstad. Vanaf het station volgt u deze route, 12 minuten lopen dwars door het stadshart. Vlakbij -op de kleine berg- bevinden zich vele leuke restaurantjes voor een heerlijke lunch!

Afspraak maken

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.

Loading map...