Galajurken Apeldoorn

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

De mooiste feestelijke jurken voor Apeldoorn...

Laten we met de deur in huis vallen: we hebben veel klanten uit Apeldoorn. En dat is niet voor niets. Sinds 2009 hebben we duizenden prachtige galajurken mogen verkopen aan heel Nederland. Daarom willen ons met een speciale pagina aan jullie voorstellen: het zou jammer zijn wanneer je ons mist in je zoektocht naar de perfecte feestjurk.

Met drie grote, mooie winkels in Amersfoort (40 minuten met de auto) Den Bosch en Eindhoven zijn we een van de grootste aanbieders van gala-mode in Nederland. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een gevarieerd en afgewogen collectie voor de meest belangrijke feesten in een mensenleven: jurken voor de moeder van de bruid, jurken voor schoolgala's en jurken voor bruiloft gasten. Daarnaast kiezen onze klanten onze prachtige jurken natuurlijk ook voor officiële openingen en gala's, beurzen, captain's dinner: voor elk belangrijk feest hebben wij de jurk. Van maat 32 tot in de maat 50. Kort en lang.

Bovendien hebben we een ruime keuze in prachtige accessoires zoals gala-tasjes, gala schoenen, gala sieraden: zo kan je de hele outfit bij ons compleet maken!

Onze winkels zijn toegankelijk en onze collega's zijn vriendelijk en zullen je nooit iets aansmeren. Wij proberen vooral te luisteren naar wat je wilt en door onze kennis en ervaring je te helpen met de juiste keuze. Ook na de verkoop laten we je niet in de steek. Daarom zijn we aangesloten bij de branche vereniging zodat je weet dat je belangen beschermd zijn.

Dus we hopen dat je ons in je zoektocht meeneemt en als je dat doet weten we bijna zeker dat je zult slagen. Want als het bij ons niet lukt wordt het wel erg lastig...! Zoek een winkel uit en kom langs!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment feest- en galajurken voor Apeldoorn. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3