De Galazaak Amersfoort

De Galazaak Amersfoort

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 16:00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Onze gala speciaalzaak in Amersfoort

ATTENTIE: MAPS OP I-PHONE LAAT DE VERKEERDE LOCATIE ZIEN!! GOOGLE MAPS GEEFT DE JUISTE LOCATIE.

De Galazaak in Amersfoort is een grote, ruime winkel vlak achter de hoogste toren van Amersfoort, de Lieve Vrouwe toren. Op een prachtige locatie met een breed winkelfront op een steenworp van de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort, de Lange straat, achter de Esprit. Wij zijn een vriendelijke en toegankelijke winkel waar iedereen welkom is die een feest- of galajurk nodig heeft. Daarom is de collectie zeer gevarieerd en door feedback van onze klanten optimaal afgestemd. De collectie wisselt doorlopend door uitlopende modellen te vervangen door meer actuele. In onze outlet in Leusden kun je de uitlopende modellen voor een zacht prijsje vinden.

Je kunt zonder afspraak en geheel vrijblijvend de collectie bekijken en passen. Als je advies nodig hebt zijn er altijd ervaren adviseuses die je helpen als je dat wilt.

Bereikbaarheid van de winkel

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent je binnen dertig minuten bij ons!

Amersfoort winkelstad

Amersfoort is een mooie historische winkelstad, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Elke zondag zijn alle winkels open. Rondom het oude centrum is voldoende parkeergelegenheid. Dus kom vooral eens een kijkje nemen bij ons grote en gevarieerde assortiment in onze galawinkel in Amersfoort!

Vragen?

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan.

LET OP: MAPS OP DE I-PHONE LAAT DE VERKEERDE LOCATIE ZIEN. GOOGLE MAPS GEEFT DE JUISTE LOCATIE.

Kom je met het OV?

Klik op de volgende link voor de route vanaf het station. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent u binnen dertig minuten bij ons!

Loading map...