De Galazaak Amersfoort

Winkel Westsingel
Amersfoort Voordeur

De Galazaak Amersfoort

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Afspraak maken

Alleen in het weekeinde is een afspraak nog nodig. Door de week kan je gewoon langskomen. Je kunt alleen via mail 24/7 een afspraak inplannen binnen openingstijden. Vermeld hierbij de winkel van je keuze. Je krijgt dezelfde dag reactie. Als je niet meteen een reactie krijgt ga dan niet zelf bellen, dat zorgt alleen voor verwarring in onze planning. We zien en lezen je mail echt en reageren zo snel als we kunnen. Je hebt een tijdslot van ongeveer 1 uur en mag maximaal 1 persoon meenemen. Als het kan zijn we daarin flexibel. We maximeren op ongeveer 25 personen gelijktijdig.

We zoeken collega's

Wij zijn op zoek naar collega's voor de week einden! Zoek je een leuke bijbaan? Stuur een mail met je CV naar [email protected] t.a.v. Jantien of vraag meer informatie. Leuk afwisselend werk. Hoe beter je bent hoe meer vrijheid en verantwoordelijkheid je krijgt! Veel studentes bleven lang bij ons plakken omdat ze het zo leuk werk vonden.

Dé Galazaak in Amersfoort

Bekijk hier ook onze antwoorden op jouw vragen over Covid-19 of Corona.

De Galazaak in Amersfoort is een grote, ruime winkel vlak achter de hoogste toren van Amersfoort, de Lieve Vrouwe toren. Op een prachtige locatie met een breed winkelfront op een steenworp van de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort, de Lange straat, achter de Esprit. Denk erom: als gevolg van de nieuwe milieu maatregelen mag u de Westsingel niet oprijden zonder speciale vergunning! Wij zijn een vriendelijke en toegankelijke winkel waar iedereen welkom is die een feest- of galajurk nodig heeft. Daarom is de collectie zeer gevarieerd en door feedback van onze klanten optimaal afgestemd. De collectie wisselt doorlopend door uitlopende modellen te vervangen door meer actuele. In onze outlet in Leusden kun je de uitlopende modellen voor een zacht prijsje vinden.

Bereikbaarheid van de winkel

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent je binnen dertig minuten bij ons!

Amersfoort winkelstad

Amersfoort is een mooie historische winkelstad, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Elke zondag zijn alle winkels open. Rondom het oude centrum is voldoende parkeergelegenheid. Dus kom vooral eens een kijkje nemen bij ons grote en gevarieerde assortiment in onze galawinkel in Amersfoort!

Afspraak maken

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein. Dat is de parkeergarage rechtsaf voor het Stadhuis. Het is dan 5 minuten lopen: vanuit de uitgang van de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan.

Kom je met het OV?

Klik op deze link voor de route vanaf het station. Vanaf het station is de winkel binnen acht minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Lopend vanaf het station: voor het station rechtsaf, helemaal doorlopen tot de stadsring, rechtdoor oversteken, doorlopen tot de Westsingel die langs het water loopt, dan rechtsaf. Bij de Toren is De Galazaak. Totaal een wandeling van 14 minuten. Vanaf Utrecht of Hilversum bent u binnen dertig minuten bij ons!

Loading map...