De Galazaak Amersfoort

Winkel Westsingel
Amersfoort Voordeur

De Galazaak Amersfoort

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten (tijdelijk)
Woensdag Gesloten (tijdelijk)
Donderdag Gesloten (tijdelijk)
Vrijdag 11:00 - 15:00 (tijdelijk)
Zaterdag 11:00 - 15:00 (tijdelijk)
Zondag Gesloten (tijdelijk)

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Corona virus

Ook De Galazaak neemt haar verantwoordelijkheid. Tijdelijk zijn we alleen op vrijdag en zaterdag open. Via de mail zijn we altijd bereikbaar. Telefonisch lastiger. Mail heeft de voorkeur: Je kunt altijd mailen met vragen of om een afspraak te maken: wij proberen je zoveel en zo goed mogelijk te helpen.

  • We hanteren een maximum aantal van 3 klanten per winkel. Bij een hoger aantal gaat de deur op slot.
  • Iedere klant mag maximaal 1 hulp meenemen zodat er maximaal 6 mensen in de winkel aanwezig zijn. Onze winkels zijn groot genoeg om dan voldoende afstand te houden.
  • U kunt je bezoek 24/7 per mail of telefonisch tijdens opening inplannen zodat je niet voor een dichte deur staat
  • Mensen met verkoudheidsklachten verzoeken we dringend niet in onze winkel te komen
  • In de winkel houden we afstand: rits zelf je jurken dicht of neem hulp mee
  • Als u toch komt met verkoudheidsklachten dan zullen we je vragen de winkel te verlaten
  • Wij hebben meer dan voldoende jurken op voorraad, dus sla nu je slag. Eindelijk de winkel voor jezelf en 1 op 1 persoonlijk advies! Hoe luxe is dat?

TOP JOB

Wij zijn altijd op zoek naar verkooptalent. Wil jij opgeleid worden tot adviseuse in avondmode? Ben jij een echt mensen-mens? Veel meiden die bij ons werkten bleven er lang plakken, ook na hun studie. Blijkbaar was het erg leuk! Beloning volgens CAO, zondagen betalen we 1,5 keer je normale salaris. Ideale job voor naast je studie. Leuke collega's. Stuur gewoon een mail naar [email protected] en vertel kort iets over jezelf. We reageren altijd!

Dé Galazaak in Amersfoort

De Galazaak in Amersfoort is een grote, ruime winkel vlak achter de hoogste toren van Amersfoort, de Lieve Vrouwe toren. Op een prachtige locatie met een breed winkelfront op een steenworp van de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort, de Lange straat, achter de Esprit. Wij zijn een vriendelijke en toegankelijke winkel waar iedereen welkom is die een feest- of galajurk nodig heeft. Daarom is de collectie zeer gevarieerd en door feedback van onze klanten optimaal afgestemd. De collectie wisselt doorlopend door uitlopende modellen te vervangen door meer actuele. In onze outlet in Leusden kun je de uitlopende modellen voor een zacht prijsje vinden.

Je kunt zonder afspraak en geheel vrijblijvend de collectie bekijken en passen. Als je advies nodig hebt zijn er altijd ervaren adviseuses die je helpen als je dat wilt.

Bereikbaarheid van de winkel

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent je binnen dertig minuten bij ons!

Amersfoort winkelstad

Amersfoort is een mooie historische winkelstad, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Elke zondag zijn alle winkels open. Rondom het oude centrum is voldoende parkeergelegenheid. Dus kom vooral eens een kijkje nemen bij ons grote en gevarieerde assortiment in onze galawinkel in Amersfoort!

Vragen?

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein. Dat is de parkeergarage rechtsaf voor het Stadhuis. Het is dan 5 minuten lopen: vanuit de uitgang van de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan.

Kom je met het OV?

Klik op deze link voor de route vanaf het station. Vanaf het station is de winkel binnen acht minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Lopend vanaf het station: voor het station rechtsaf, helemaal doorlopen tot de stadsring, rechtdoor oversteken, doorlopen tot de Westsingel die langs het water loopt, dan rechtsaf. Bij de Toren is De Galazaak. Totaal een wandeling van 14 minuten. Vanaf Utrecht of Hilversum bent u binnen dertig minuten bij ons!

Loading map...