De Galazaak Amersfoort

Winkel Westsingel
Amersfoort Voordeur

De Galazaak Amersfoort

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 15.00
Woensdag 10.00 - 15.00
Donderdag 10.00 - 15.00
Vrijdag 10.00 - 15.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Gewijzigde opening tijdens feestdagen

Eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten. Ook op 27 december zijn we dicht. Oud- en nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Corona virus

Wij zijn gewoon open

Wij werken met het door onze branchevereniging ontwikkelde en door de overheid goedgekeurde corona protocol voor winkels. Wij vragen van jullie je te houden aan de richtlijnen van het RIVM ook als je het er niet helemaal mee eens bent. Daarmee breng je ons en andere klanten niet in problemen. We laten een maximum aan mensen toe in de winkel: afhankelijk van de oppervlakte 10-15 mensen. Kom daarom niet met meer dan twee mensen, zeker niet in het weekeinde. Wil je toch met meer mensen langskomen (omdat bijvoorbeeld er meer zijn die een jurk nodig hebben) maak dan een afspraak en we kijken wat we kunnen doen. We vragen je begrip daarvoor. Daarom kan het in het weekeind handig zijn om sowieso een afspraak te maken om te voorkomen dat je moet wachten.

Afspraak maken (maar we zijn ook gewoon open)

De Galazaak is bovendien ook op afspraak open als je dat prettiger vind. Zeker in het weekeinde op zaterdag is dat ook ons advies. Dat kan 24/7. De mail wordt elke dag gelezen.

We zien je graag in onze winkels. Voel je niet verplicht iets te kopen als je het niet echt mooi vind. Wij dringen je niets op. Hou je - net als wij - verder aan de bekende richtlijnen van het RIVM.

Online galajurken kopen.

Een galajurk kopen is echt iets anders dan zomaar een jurkje kopen. Daarom willen we je graag helpen bij het kiezen van een jurk online zodat we teleurstelling voorkomen. Wij weten wat de meeste valkuilen zijn: De verkeerde maat. De pasvorm. De jurk is te lang of te kort. Daarover kunnen we het met elkaar hebben en samen tot een keuze komen die we je toesturen! Gebruik hiervoor het formulier dat je bij het product van je keuze ziet onder de knop: artikel bestellen.


Dé Galazaak in Amersfoort

Vanwege het corona virus zijn er naast winkelbezoek ook diverse andere opties: lees er hier over..

Bekijk hier ook onze antwoorden op jouw vragen over Covid-19 of Corona.

De Galazaak in Amersfoort is een grote, ruime winkel vlak achter de hoogste toren van Amersfoort, de Lieve Vrouwe toren. Op een prachtige locatie met een breed winkelfront op een steenworp van de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort, de Lange straat, achter de Esprit. Wij zijn een vriendelijke en toegankelijke winkel waar iedereen welkom is die een feest- of galajurk nodig heeft. Daarom is de collectie zeer gevarieerd en door feedback van onze klanten optimaal afgestemd. De collectie wisselt doorlopend door uitlopende modellen te vervangen door meer actuele. In onze outlet in Leusden kun je de uitlopende modellen voor een zacht prijsje vinden.

Bereikbaarheid van de winkel

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent je binnen dertig minuten bij ons!

Amersfoort winkelstad

Amersfoort is een mooie historische winkelstad, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Elke zondag zijn alle winkels open. Rondom het oude centrum is voldoende parkeergelegenheid. Dus kom vooral eens een kijkje nemen bij ons grote en gevarieerde assortiment in onze galawinkel in Amersfoort!

Afspraak maken

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein. Dat is de parkeergarage rechtsaf voor het Stadhuis. Het is dan 5 minuten lopen: vanuit de uitgang van de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan.

Kom je met het OV?

Klik op deze link voor de route vanaf het station. Vanaf het station is de winkel binnen acht minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Lopend vanaf het station: voor het station rechtsaf, helemaal doorlopen tot de stadsring, rechtdoor oversteken, doorlopen tot de Westsingel die langs het water loopt, dan rechtsaf. Bij de Toren is De Galazaak. Totaal een wandeling van 14 minuten. Vanaf Utrecht of Hilversum bent u binnen dertig minuten bij ons!

Loading map...