Galajurken grote maten


Galajurken grote maten

Welk figuur je ook hebt: bij De Galazaak slaag je altijd. Wij hebben namelijk ook grotere maten (44+) in ons assortiment galajurken. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte galajurk. We vinden het erg belangrijk dat jij je tijdens het feest of gala helemaal op je gemak voelt. Kom naar één van onze winkels, want daar geven we je persoonlijk advies als je dat wilt en zoeken we dé galajurk die bij jouw figuur past. Of je komt vrijblijvend en zonder afspraak even snuffelen en passen! Ook dat mag!

Plus size galajurken voor ieder figuur

De Galazaak beschikt over een uiteenlopend aanbod aan plus size galajurken. Wij verkopen galajurken in grote maten: van maat 42 tot in maat 50. En evenals onze gangbare galajurken kun je bij De Galazaak ook kiezen voor verschillende plus size galajurken. Denk dan aan het model, de pasvorm en de kleur van de grote maten galajurk. Kortom: als je De Galazaak binnenstapt, weet je zeker dat je bij ons dé perfecte grote maten jurk zult vinden.

Passend & persoonlijk advies over grote maten galajurken

Wij geloven erin dat iedere vrouw kan stralen in een prachtige galajurk. Daarom doen we bij De Galazaak ons uiterste best voor jou. Wij geven in onze winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven passend & persoonlijk advies over onze galajurken in grote maten. Samen kijken we wat je wilt accentueren en wat niet. Ons doel is dat jij uiteindelijk blij de winkel uitloopt. Natuurlijk met jouw perfecte galajurk.

Plus size galajurk zwart of een rode galajurk

Vrouwen met een maatje meer grijpen al gauw naar een galajurk in het zwart. Maar bij De Galazaak laten we je ervaren dat plus size galajurken in andere kleuren ook schitterend kunnen zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een blauwe, groene of rode galajurk? Dan ben je bij De Galazaak aan het juiste adres. Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!