Galajurken Leeuwarden

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag

De mooiste Galajurken, Cocktailjurken en Feestjurken...

Laten we ons even voorstellen: De Galazaak is al sinds 2009 specialist op het gebied van mooie en betaalbare galajurken, feestjurken en cocktailjurken. Dat niet alleen: onze collectie accessoires is bijna net zo indrukwekkend. Galaschoenen, galasieraden, gala-tasjes: noem het op en het is er. Dus als je zeker wilt weten dat je slaagt - ook bij een maatje meer - dan ga je naar Dé Galazaak.

Om jullie daar op attent te maken hebben we deze pagina met Galajurken Leeuwarden gemaakt. Anders laat Google ons niet aan jullie zien. Dus dan maar zo. Want wij denken dat jullie best eens heel blij kunnen zijn met ons: de leukste ruime winkels, de beste service en vooral: het meest gevarieerde, actuele assortiment van prachtige korte en lange galajurken in Nederland. Wij hebben drie grote winkels in steden die bijna net zo gezellig zijn als Leeuwarden. In Amersfoort, Eindhoven en Den Bosch staan onze winkels. Vol prachtige jurken en allen met heel veel paskamers zodat je in alle rust kunt proberen en passen. Ver weg? Niet om de hoek. Toch komen er veel mensen uit Leeuwarden bij ons een jurk uitzoeken: en die zijn heel blij. Vandaar.

Het kiezen van een mooie jurk is een hele klus...

Dat ervaren we dagelijks. Door de duizenden feestjurken die we inmiddels sinds 2009 hebben mogen verkopen hebben we ook heel wat ervaring op dat gebied. Daar passen we onze collectie ook steeds op aan. Veel van onze galajurken zijn exclusief verkrijgbaar bij ons. Dat geldt ook voor sieraden en andere accessoires. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Exclusiviteit als in: niet overal te koop en toch betaalbaar. Daarom doen de meeste mensen toch extra moeite voor die ene bijzondere Galazaak-jurk. En wij helpen je daarbij. Tot gauw!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag. Want wij hebben galajurken voor Leeuwarden!