Contact

Contact met ons hebben we bij voorkeur via e-mail. Omdat verschillende afdelingen met je vraag bezig kunnen zijn is het handig als die vastligt en daardoor goed kan worden over gedragen. Je kunt ons via mail altijd vragen terug te bellen.

Heb je algemene vragen over onze winkels, onze producten of over ons? Bekijk dan onze vragen en antwoorden pagina.(Q&A)

Facebook gebruiken wij om je te informeren over de collectie. Omdat deze service niet doorlopend bemand is kan je vragen beter direct per mail stellen.

Bij problemen, misverstanden of klachten gebruik dan de contactgegevens van het hoofdkantoor. Ook als je er met een winkel niet uitkomt: bel of mail ons. Wij zijn redelijke mensen en zullen redelijke verzoeken proberen naar tevredenheid op te lossen. Alle klachten worden serieus opgevolgd. Onze service eindigt niet na verkoop.

Reviews op de website of google zijn er niet om vragen aan ons te stellen maar je indruk weer te geven. Alle reviews worden met ons personeel gedeeld en zijn erg belangrijk voor ons. Het is erg leuk om een goede review met onze collega's te delen. Gelukkig hebben we die veel, waarvoor onze dank!

Een negatieve review komt altijd hard aan, omdat we erg ons best doen voor jullie. Van kritische reviews leren we weer veel. Daarom graag een korte uitleg of nog liever: bel ons. Geef ons de kans om je verhaal te horen en er iets mee te doen. Probeer het dus eerst via ons hoofdkantoor op te lossen. Meestal lukt dat prima.

Ook bij Google Maps kan je vragen stellen. Dit is een automatische service van Google waar wij niet zo veel invloed op hebben. Het is dus niet onze website. De vragen worden door willekeurige andere mensen beantwoord die jouw vraag toevallig zien. Daarom kan je niet altijd van de juistheid van de antwoorden op aan. Stel dus je vraag bij een van de bovenstaande opties, dan weet je zeker dat het antwoord ook echt klopt.

Handig: zet het icon van De Galazaak.nl op de startpagina van je telefoon: zo kan je makkelijk vaker even kijken!

GLZK B.V. | 3831 KE | Leusden | Bedrijfsweg 2 | K.v. K 93445849 | BTW- Identificatienummer NL866403796B01

Contact

Werken bij Galazaak?

Wij zijn altijd op zoek naar verkooptalent. Ben je geïnteresseerd, representatief en heb je geen bezwaar om in weekenden te werken? Laat het ons weten! Wij hebben leuke en gemotiveerde teams waar je deel van kunt uitmaken!

Sollicitaties met C.V. naar [email protected]

Overige vragen

Heeft u andere vragen of opmerkingen of klachten? Gebruikt u dan het onderstaande formulier.

Je ontvangt een bevestiging per email. Als je de mail na een paar minuten nog niet hebt ontvangen, controleer dan ook even de spam.