Cocktailjurken


Cocktailjurken.

Dé Cocktailjurken specialist...

Een cocktailjurk is eigenlijk een feestelijke korte galajurk die meestal overdag gedragen wordt en wat minder formeel is. Het is een jurk die op of net boven de knie valt. Voor oudere dames mag dat wat langer zijn. Het grote voordeel van de cocktailjurk is dat die zich leent voor mooie schoentjes met hak waardoor het been en de kuit goed uitkomen: deze toch niet onbelangrijke vrouwelijke wapens blijven onder een lange jurk verborgen.

De Galazaak is de speciaalzaak voor korte en lange feestjurken in Nederland. Als je een belangrijk feest hebt en je denkt: WAT moet ik aan: dan is De Galazaak het antwoord. Wij hebben cocktailjurken met verschillende stijlen en karakters in onze collectie: van uitbundig en overdadig tot eenvoudig en ingetogen: zoek vooral de jurk die bij jou past! Sinds 2009 hebben wij duizenden cocktailjurken mogen verkopen aan tevreden klanten. Die ervaring gebruiken we om onze collectie steeds beter te maken. En om samen met jou te zoeken naar jouw perfecte cocktailjurk.

Het verschil met een kort jurkje - waarvan er in overvloed zijn - zit niet alleen in kwaliteit. Behalve mooie stoffen kan het design iets feestelijker zijn en mag er net een accent meer zijn dan een gewoon kort jurkje: het gaat immers vaak om bijzondere feesten als bruiloften, een bedrijfsfeest of een superbelangrijk schoolgala.

Je kunt onze collectie cocktailjurken online bekijken op deze pagina. Spreekt onze collectie van mooie cocktailjurken je aan? Wacht dan niet langer en kom naar één van de winkels om je favoriete cocktailjurken te passen.

Dé cocktail jurken winkel

Wij hebben cocktailjurken in veel modellen en maten. Maar allemaal van een feest-kwaliteit! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar cocktailjurken in een grote maat, een zwarte cocktail jurk (little black dress), een cocktailjurk voor een schoolgala of specifiek een goedkope cocktailjurk? Wij hebben het allemaal! We zijn dan ook niet voor niets een bekende cocktailjurken winkel. Ook qua kleur heb je heel veel keuze in onze collectie cocktailjurken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cocktailjurk in het zwart, een witte cocktailjurk of een cocktailjurk in een andere kleur? Gebruik de filters bovenin de pagina en kijk of de collectie jou aanspreekt!

Zoveel stijlen cocktailjurken!

Elke vrouw heeft haar eigen model en wij hebben daarvoor de juiste stijl in huis. Check onze cocktailjurken met a-lijn, strakke cocktailjurken, cocktailjurken van kanten stof, cocktailjurken met mouw of met een blote rug: je kunt het allemaal vinden en passen. Ook qua kleur heb je keuze genoeg: beige, bruin, fuchsia, groen, ivoor om eens een paar aparte kleuren te noemen. Maar ook gewoon navy-blauw, paars, zilver, wit kan je bij ons vinden!

Mooie cocktailjurk passen? Kom langs in onze winkel!

Heb je cocktailjurken gespot die jouw aanspreken? Kom dan langs in De Galazaak in Amersfoort, Nijverdal, Den Bosch of Eindhoven. Je kan zonder afspraak rondkijken en allerlei cocktailjurken passen, ook op zondag! In onze drie winkels vind je een collectie die met veel liefde en zorg is samengesteld gebaseerd op de ervaring van duizenden jurken die we sinds 2009 verkochten. Bovendien hebben we bijpassende schoentjes en sieraden om je look helemaal af te maken!

Heb je vragen over onze cocktailjurken? Spreek dan gerust één van onze medewerkers aan. Zij kijken graag met je mee en geven je persoonlijk advies als je dat wilt. Heb je bij voorbaat al vragen over een cocktailjurk? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!