GLZK Sinds 2009

Speciaalzaak Feestelijke Jurken

Gevarieerde GLZK-collectie!

De Grootste collectie Feestelijke Jurken

GLZK makkelijk te bereiken!

Grote winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven

Leer ons kennen

GLZK Winkels
Over ons
Q & A

Zoek je mooie Galajurken?

Je hebt de plek met de mooiste galajurken, de hipste cocktailjurken, adembenemende avondjurken en heel veel andere feestelijke jurken en accessoires gevonden. Bij De Galazaak gaan kwaliteit & kennis, vakmanschap & service en stijl & betaalbaarheid hand in hand. Met vier grote winkels en het meest gevarieerde, betaalbare en kwalitatieve, unieke aanbod zijn we de grootste galajurken speciaalzaak van Nederland. Met meer dan veertigduizend volgers op Facebook en een collectie van duizenden jurken op voorraad in een steeds wisselende collectie. Je kunt gewoon lekker komen kijken, proberen en passen: hoe leuk is dat? Onze website is bedoeld als look-book. We zijn geen webshop. Zie ook onze Q&A over ons concept. Omdat we weten dat je onze jurken niet zonder te passen kunt kopen. Daarom hebben we veel paskamers en deskundig advies. Dat vinden wij leuker, het is verrassender voor degene die jurken past (want de meesten nemen een andere galajurk dan ze dachten) en het geeft ook veel minder belasting voor het milieu omdat we veel beter weten wat mensen willen en niets hoeven weg te gooien. We kopen in op vraag en de gala jurken die we niet verkopen gaan naar onze outlet. Bij ons geen verspilling. Geen retouren, geen frustratie over pasvorm of kleur: je krijgt precies wat je wilt. Inclusief bijpassende tasjes, schoenen of sieraden als je dat wilt.

GLZK: sinds 2009 dé Galajurken-speciaalzaak

Wij hebben gekozen voor vier grote winkels met een snel wisselende, courante collectie waar je alles kunt vinden. De collecties zijn opgebouwd met onze ervaring van duizenden mooie feestelijke jurken die we aan tevreden klanten mochten verkopen sinds 2009. Deze winkels zijn persoonlijk, overzichtelijk en we kunnen je daardoor beter van dienst zijn. De locaties zijn zo gekozen dat we makkelijk te bereiken zijn. Er zijn parkeerplaatsen in de buurt. De steden waar wij ons vestigen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Kom gerust bij ons langs om gezellig galajurken te bekijken en te passen.

De Galazaak: hét adres voor bruidsmoeders

Heb je binnenkort een bruiloft? Bezoek dan één van onze mooie galawinkels in de shopsteden Amersfoort, Nijverdal, Den Bosch of Eindhoven. Onze galawinkels zijn groot, modern en licht; hebben ruime, rustige paskamers én zitten in het levendige centrum van de stad. In onze ruime collectie tref je de mooiste betaalbare merken aan als Sonia Pena, Frank Lyman, Linea Rafaelli en nog veel meer.

Wij hanteren het concept van een one stop shop: alles wat je nodig hebt om er fantastisch uit te zien voor jouw bruidsfeest kun je bij ons vinden. Wil je rondkijken in ons ruime assortiment jurken met bijpassende clutches? Wil je als de moeder van de bruid jurken komen passen? Dat kan allemaal. Kom je met meer mensen, maak een afspraak. Liever on-line kopen? Laat het ons weten en we adviseren je alsof je in de winkel bent.

Galajurken voor bruiloftsgasten.

Al sinds 2009 kochten duizenden mensen hun mooiste jurk bij ons voor een bruiloft als gast of als moeder van de bruid of als bruidsmeisje. Dus heb je een bruiloft of ben je voor een bruiloft uitgenodigd is De Galazaak de winkel om te bezoeken en jurken te passen. Veel mensen kiezen ook een mooie galajurk als alternatief voor een dure bruidsjurk. Dus: heb je een bruiloft of uitnodiging voor een bruiloft: wij hebben de ervaring van vele klanten om je goed te helpen bij de lastige keuze voor de mooiste jurk.

Avondjurken en Feestelijke jurken in alle kleuren


De Galazaak heeft galajurken en feestjurken in veel kleuren en tinten met bijpassende accessoires zoals clutches, sieraden en schoenen of stola's. Veel gekozen kleuren zijn: zwarte galajurken, blauwe galajurken of navy-blauwe galajurken. Rode feestjurken zijn ook erg populair. Witte galajurken worden vaak gekozen als alternatief voor een bruidsjurk. Ook prachtig zijn de natuurtinten zoals beige galajurken of bruine galajurken! Voor kerst kan je denken aan bordeaux galajurken of zilveren galajurken.

Roze galajurken worden bijvoorbeeld veel gekozen worden door bruidsmeisjes. Te veel om op te noemen eigenlijk. Kom daarom naar onze winkels en ontdek welke kleur bij jou past!

Mooie, betaalbare Lange jurken voor elke gelegenheid!

Er zijn zoveel gelegenheden waarop je een galajurk nodig hebt: neem nu prinses carnaval of je gaat op een cruise en zoekt een passende jurk! We hebben zelfs feestjurken met een blote buik! Die zie je vaak op schoolgala's. Maar kijk voor allerlei stijlen of kleuren vooral op de stylen- en kleurenpagina's. De linkjes vindt je helemaal boven in rechts. Daar zijn je nog veel meer ideeën voor mooie galajurken en cocktailjurken. Ook korte feestjurken!

Veel keus in stijlen Galajurken, Lange Avondjurken en Feestjurken

Zoek je: a-lijn galajurken, Galajurken met een hooggesloten model, strakke galajurken, Galajurken met een lage blote rug, of galajurken met brede schouderbanden of mouwen? We hebben het allemaal! Check onze stijl-pagina of kleur pagina!