Zwarte galajurken


Zoek je zwarte galajurken?

Zwart is de op één na meest populaire kleur voor een galajurk. Vooral onze jonge klanten kiezen graag voor een zwarte galajurk. En dat begrijpen we: zwart is een heel veelzijdige kleur en laat zich makkelijk combineren met accessoires in wit, zilver, rood of zelfs blauw. En zwart staat bijna iedereen goed, kleedt af en heeft een stijlvolle uitstraling. Dus als je kiest voor een zwarte galajurk zit je altijd goed: you can't go wrong with black. Want zwart is geen uitgesproken kleur die niet bij je ogen zou passen of bij je haar of huidskleur. Bijna alle andere kleuren moet je wel zorgvuldig matchen met je uiterlijk.

Keuze in zwarte galajurken

De Galazaak heeft daarom een ruime keuze in zwarte galajurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor zwart of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de zwarte galajurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wil je een zwarte galajurk kopen?

De zwarte galajurk geeft een wat sjieke, afstandelijke uitstraling, ook wel een beetje geheimzinnig en sexy afhankelijk van het model jurk. Een zwarte galajurk is daarom vaak een goede keuze voor een schoolgala. Voor een bedrijfsfeest kan een zwarte, eenvoudige galajurk heel mooi zijn. Denk hierbij aan het gebruik van contrasterende accessoires om het niet te somber te maken: koningsblauw kan ook heel smaakvol zijn, rood is een beetje een ondeugende kleur voor de clutches of schoenen bij zwart. Zo kan je zelf een touch geven die je wilt. De zwarte galajurk is minder geschikt voor bruiloften of vrolijke feesten, maar ook dat is geen wet: doe vooral waar je jezelf goed bij voelt en wat bij je past, ook als dat een zwarte galajurk op een bruiloft is!