Roze Cocktailjurken


Zoek je roze cocktailjurken?

Roze is een populaire pastelkleur die veel gevraagd wordt bij jurken voor bruidsmeisjes: roze staat voor onschuld. Daarom is een baby-kamer voor meisjes vaak roze. Eigenlijk is roze een hele zachte tint van rood, de kleur van passie: dan snap je meteen waar de kleur voor staat. Zoals alle namen van kleuren is roze ook weer een verzamelnaam voor een hele waaier van tinten die allemaal iets roze-achtigs hebben: roze is er ook in een stevige kleur. Dan noem je het pink of hard roze en ga je al snel de feestjurken kant op.

Keuze in roze cocktailjurken

De Galazaak heeft daarom een keuze in roze cocktailjurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor roze of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de roze jurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wil je een roze cocktailjurk kopen?

De roze cocktailjurk geeft een onschuldige, meisjes-achtige uitstraling. In de lichte tinten als baby-roze is de kleur heel geschikt voor bruidsmeisjes. In de steviger of donkere tinten is de kleur heel mooi bij een donker uiterlijk. Eigenlijk pas je altijd de tint van je kleur aan aan de tint van je huid en haar. Hoe lichter je bent, hoe lichter de kleur die je kiest. Denk hierbij aan het gebruik van iets contrasterende accessoires om het niet te saai te maken: een lichtere of donkere tint in dezelfde kleur kan heel smaakvol zijn, groen is een no-go. Zilver of wit kan ook heel goed. Zo kan je zelf een touch geven die je wilt. De roze korte galajurk is geschikt voor bruiloften of vrolijke feesten, voor de zomer…maar ook dat is geen wet: je kiest gewoon wat het best bij je past…!