Paarse Galajurken


Waarom paarse galajurken?

Paars is een verzamelnaam voor heel veel tinten. Van donker paars tot lila. Vanwege deze veelzijdigheid is paars ook een kleur die in de lichte tinten veel gekozen wordt door bruidsmeisjes. In de donkerder tinten is het vaak de keuze van de moeder van de bruid. Veel dames zijn gek op paars in de tint aubergine! Dus mag deze kleur in onze collectie galajurken niet ontbreken.

Keuze in paarse galajurken

De Galazaak heeft daarom keuze in paarse galajurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor paars of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de paarse galajurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wanneer kies je voor een paarse galajurk?

De paarse galajurk kan een heel verschillend karakter hebben al naar gelang de tint paars. Paars kan goed staan bij veel verschillende tinten haar en huid. Lichte tinten paars zoals lila geven een vrolijke prettige uitstraling en zijn vaak de keuze voor bruidsmeisjes. Midden-tinten paars hebben meestal een iets minder uitgesproken uitstraling dan zwart of blauw en worden vaak gekozen voor wat formelere feesten waarin men zich wel bijzonder wil kleden maar niet uit de toon wil vallen. Aubergine is een vorm van paars die ook veel gekozen wordt in de plussize variant: een slimme keuze, want de kleur kleedt af en is toch net even anders dan zwart. Maar kies vooral de kleur die je zelf mooi vindt. En denk bij accessoires vooral aan: maak contrast, maar geen kermis! Licht bij donker, donker bij licht.