Navy Galajurken


Zoek je navy galajurken?

Navy-blauw is de meest populaire kleur voor een galajurk. Veel van onze jongere klanten kiezen graag voor een navy galajurk. En dat is logisch: navy is een heel mooie kleur en laat zich makkelijk combineren met accessoires in wit, zilver of blauw in een lichtere tint navy. En navy-blauw staat bijna iedereen goed, kleedt af en heeft een stijlvolle uitstraling. Dus als je kiest voor een navy galajurk begrijpen we dat heel goed. Want navy-blauw is geen heel uitgesproken kleur die niet bij je ogen zou passen of bij je haar of huid kleur. Bijna alle andere kleuren moet je wel zorgvuldig matchen met je uiterlijk.

Keuze in navy galajurken

De Galazaak heeft daarom een ruime keuze in navy galajurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor navy of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de navy galajurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wil je een navy galajurk kopen?

De navy galajurk geeft een wat sjieke, afstandelijke uitstraling, ook wel een beetje geheimzinnig en sexy afhankelijk van het model jurk. Eigenlijk vergelijkbaar met een zwart. Eigenlijk kan je navy blauw off-zwart noemen. Een navy galajurk is daarom vaak een goede keuze voor een schoolgala. Voor een bedrijfsfeest kan een navy-blauwe, eenvoudige galajurk heel mooi zijn. Denk hierbij aan het gebruik van contrasterende accessoires om het niet te somber te maken: een lichtere tint kan ook heel smaakvol zijn, donkerrood is een beetje een ondeugende kleur voor de clutches of schoenen. Zo kan je zelf de touch geven die je wilt. De navy galajurk is minder geschikt voor bruiloften of vrolijke feesten, maar ook dat is geen wet: doe vooral waar je jezelf goed bij voelt en wat bij je past, ook als dat een navy galajurk op een bruiloft is!