Navy Avondjurken


Navy blauwe avondjurken

De kleur navy-blauw of nachtblauw en avondjurken passen bij elkaar als een kat en een vensterbank. De naam avondjurk zegt het eigenlijk al. Niet voor niets is navy-blauw een van de meest gekozen kleuren voor de betere galajurk. Net geen zwart maar toch geheimzinnig. Een makkelijke kleur waar je niet snel iets fout mee doet. Een fijne kleur om af te stylen in wit of zilver of een lichte tint blauw. Navy-blauw is de kleur voor de dame.

Dus kies je een avondjurk voor een bijzonder feest en je kiest voor navy-blauw: zit je helemaal goed. Het mooie van de navy-kleur is dat een jurk heel rijk en prachtig kan zijn zonder dat het too much lijkt: de kleur dempt alles een beetje. Daardoor komt het accent op je gezicht: zorg dus voor goede make-up styling en haar. Accentueer je ogen. Dan ben je de ster van de avond!

Speciaalzaak in avondjurken

Al sinds 2009 hebben we duizenden jurken aan even zoveel klanten verkocht: daar hebben we van geleerd wat wel werkt en wat niet. Waar je op moet letten: die kennis en ervaring delen we graag met je in onze winkels. Dat scheelt een hoop misstappen en teleurstelling. Bovendien hebben we ook een uitgebreide collectie bijpassende accessoires. Kom dat gewoon eens proberen in een van onze ruime winkels!