Groene Galajurken


Zoek je groene galajurken?

Groen is een van de meer herkenbare kleuren zoals zwart, wit, rood, blauw en: inderdaad, groen. Toch is groen in de kleding nooit erg populair geworden. Dat komt omdat groen een heel uitgesproken kleur is die niet overal bij staat en gecombineerd met andere kleuren algauw bont wordt. Groen is er in heel veel tinten, van lentegroen tot donkergroen of geelgroen tot olijfgroen.

Groene galajurken voor bruiloft

De Galazaak heeft daarom een keuze in groene galajurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor groen of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de groene galajurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wil je een groene galajurk kopen?

De groene galajurk geeft een natuurlijke, vriendelijke uitstraling. In de lichte tinten als mintgroen en lentegroen is de kleur heel geschikt voor bruidsmeisjes. In de steviger of donkere tinten is de jurk heel mooi bij een rossig of donker uiterlijk. Denk erbij aan het gebruik van iets contrasterende accessoires om het niet te saai te maken: een lichtere of donkere tint in dezelfde kleur kan ook heel smaakvol zijn, rood is een no-go. Zilver of wit kan ook heel goed. Zo kan je zelf een touch geven die je wilt. De groene galajurk is geschikt voor bruiloften of vrolijke feesten, maar ook dat is geen wet: je kiest gewoon wat het best bij je past…!