Grijze Cocktailjurken


Zoek je grijze cocktailjurken?

Grijs of zilvergrijs is een populaire kleuren voor een cocktailjurk. Veel van onze klanten kiezen graag voor een zilver-grijze galajurk. En dat is logisch: grijs is een heel neutrale kleur en laat zich makkelijk combineren met accessoires in wit, zilver of zwart in een andere tint grijs. En zilvergrijs staat bijna iedereen goed, kleedt af en heeft een stijlvolle uitstraling. Dus als je kiest voor een grijze korte galajurk is dat meestal een goede keuze. Want grijs is geen heel uitgesproken kleur die niet bij je ogen zou passen of bij je haar of huidskleur. Bijna alle andere kleuren moet je wel zorgvuldig matchen met je uiterlijk.

Keuze in zilvergrijze jurken

De Galazaak heeft daarom een ruime keuze in zilvergrijze galajurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor grijs of zilver of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de grijze en zilveren cocktailjurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wil je een zilvergrijze cocktailjurk kopen?

De zilvergrijze cocktailjurk geeft een neutrale uitstraling die je door accessoires allerlei accenten kunt geven. Een grijze cocktailjurk is daarom ook vaak een goede keuze voor een kerstjurk. Voor een bedrijfsfeest kan een grijze, eenvoudige galajurk heel mooi zijn. Qua accessoires is wit of zwart heel mooi. Maar je kunt ook contrasterende accessoires proberen, bijvoorbeeld rood voor de clutches of schoenen. Zo kan je zelf de touch geven die je wilt. De zilvergrijze cocktailjurk is ook heel geschikt voor bruiloften of feesten, maar ook dat is geen wet: doe vooral waar je jezelf goed bij voelt en wat bij je past.