Gala bolero


Gala bolero’s

Een bolero geeft jouw feestelijke jurk een finishing touch. Het is een populair kledingstuk dat vooral op gala’s gedragen wordt. Daarom hebben wij een grote collectie bolero's die past bij onze galajurken. Kom dus snel eens langs in één van onze winkels en laat je op deze pagina alvast inspireren door onze collectie aan gala bolero’s.

Een bolero jasje: wat is het eigenlijk?

Een bolero is een kort jasje dat afkomstig is uit Spanje. De bolero’s in onze winkel zijn verkrijgbaar met korte of lange (wijde) mouwen tot maat 54. Daarnaast heb je de keuze uit een voile of een satijnen bolero, in heel veel verschillende kleuren. Met andere woorden: er is altijd wel een gala bolero te vinden die perfect past bij jouw jurk!

Stola in plaats van een bolero kopen

Naast bolero’s kun je ook voor stola’s bij De Galazaak terecht. Stola's zijn voile sjaals die je kan draperen over je schouders of blote bovenarmen. Het verschil tussen een bolero en een stola is dat een bolero mouwen heeft en een stola niet. Net zoals bolero’s hebben wij stola’s in veel verschillende kleuren, zodat er altijd wel een stola bij jouw jurk matcht.

Gala bolero’s en bijbehorende accessoires

Naast een prachtige gala bolero of stola kun je je gala outfit ook afstylen met bijbehorende gala accessoires. Het voordeel van De Galazaak is dat je jurken en accessoires onder één dak vindt. En dat voor een zeer scherpe prijs!

Gala bolero kopen in Amersfoort, Den Bosch of Eindhoven

Heb je op onze website een gala bolero gezien die perfect zou matchen bij je jurk? Kom dan snel naar De Galazaak in Amersfoort, Den Bosch of Eindhoven. Daar kun je in alle rust tussen onze gala bolero’s rondsnuffelen. Heb je vragen over een van onze gala bolero’s? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!