Alternatieve Bruidsjurken


Jurk om in te trouwen maar geen trouwjurk

Ga je binnenkort trouwen of misschien weer trouwen? En ben je op zoek naar een alternatief voor een traditionele witte trouwjurk? Bij De Galazaak vind je mooie jurken om in te trouwen voor ieders smaak en budget. Veel mensen ontdekken de galajurk als alternatief voor een dure bruidsjurk. Een gekleurde trouwjurk. In dat geval ben je bij De Galazaak op het juiste adres. Want onze winkel hangt toevallig vol met de meest prachtige maar zeer betaalbare jurken in alle kleuren...en vast ook in jouw kleur. Ingetogen of extraverte jurken: kom het gewoon proberen en kijk wat je ervan vindt! En wil je toch in het wit: ook dat hebben we!

Op deze pagina vind je de pareltjes uit onze trouwjurken collectie. Klik rustig rond en laat je online inspireren. Zie je al een paar trouwjurken die je aanspreken? Kom dan naar één van de winkels om gezellig te passen.

Veel mensen kiezen een mooie galajurk om in te trouwen.

Hoewel je een traditionele witte bruidsjurk in de meeste gevallen maar één keer draagt moet ze wel prachtig zijn. Niet iedereen wil een echte trouwjurk aanschaffen. Soms ben je stiekem op zoek naar een goedkope trouwjurk. Maar die moet wel echt mooi zijn! De meeste mensen zoeken een jurk rond de 200 tot 300 euro, met of zonder V-hals, een kanten lijfje of strapless met bolero. Hoe los je dat nou op? Kom dan gewoon eens naar de Galazaak: daar combineren we mooie trouwjurken met scherpe prijzen! Prachtige jurken die niet onderdoen voor bruidsjurken voor een fractie van de prijs! Enne: niemand hoeft te weten dat ze niet héél duur waren, want dat zie je echt niet!

Kom rustig kijken en passen. Maak het af met bijpassende accessoires.

Voor iedere smaak en ieder figuur bieden wij de mooiste alternatieve trouwjurken. Of je nu op zoek bent naar een extroverte feestjurk met kanten details, steentjes en pailletten of juist een introverte simpele, mooie trouwjurk: bij De Galazaak slaag je vast en zeker. En je vindt bij ons niet alleen witte trouwjurken. Ook andere, bijzondere kleuren worden steeds meer populair bij huwelijken merken wij. En die vind je onder Galajurken! Dus zoek je een jurk om in te trouwen, maar geen trouwjurk? Dan zit je bij ons goed!

Ben je geïnspireerd door de collectie op onze website? Kom dan snel langs in één van onze winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch of Eindhoven. Daar krijg je alle ruimte en tijd om ‘yes’ te zeggen tegen jouw dress. Natuurlijk kun je bij onze deskundige medewerkers terecht voor persoonlijk advies. Heb je bij voorbaat al vragen over onze trouwjurken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!