Schoolgalajurken


Cocktailjurken voor Schoolgala

Jouw school-leven eindigt in het algemeen met een examen. En een School-Gala. Dat is een zo belangrijke mijlpaal in je leven dat je dat met aandacht wilt beleven. En daarvoor is een bijzondere feestjurk nodig. Een prachtige school-jurk die niet meteen je hele studie-budget opsoupeert... Bij De Galazaak heb je keuze uit een zeer diverse collectie schoolgala jurken. Uitbundige jurken, eenvoudige jurken, dure en goedkopere. Al jaren komen de meiden met vriendinnen voorproeven om met hun ouders hun slag te slaan: want welke ouder gunt hun kind niet het mooiste afscheid van school en soms ook afscheid van het thuiswonen? We kunnen jullie melden dat er regelmatig traantjes worden weggepinkt als dochterlief in zo'n beeldschone jurk uit de paskamer stapt! En wij mogen mee genieten!

Jurk voor schoolgala kopen?

Je wilt natuurlijk ook schitteren op de dansvloer in een prachtige en exclusieve schoolgala jurk. Daarnaast wil je voorkomen dat iemand anders in precies dezelfde jurk verschijnt op het feest. Als je kiest voor een schoolgala jurk van De Galazaak dan kies je zowiezo voor de betere, meer bijzondere jurk, ook in de budget range. Als je het ervoor over hebt: hoe duurder hoe exclusiever de jurk is hoe en hoe meer je de show gaat stelen. Wat dat betreft ben je zelf de grens van wat er mogelijk is. Of je ouders natuurlijk. Maar die zijn in onze jurken zooo makkelijk te verleiden...!

Vind dé perfecte schoolgalajurk in één van onze winkels

Op onze website kun je inspiratie opdoen voor veel verschillende schoolgala jurken. Spreekt de collectie je aan? Kom dan zeker naar één van onze winkels om de schoolgala jurk te passen. We hebben grote winkels in de steden Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven. Daar krijg je alle tijd en ruimte om mooie cocktailjurken te passen.

Cocktailjurk zwart of een rode cocktail jurk voor het schoolgala

Als je je gaat oriënteren op een schoolgala jurk, dan denk je vast meteen aan een jurk in het zwart of een rode jurk. Maar naast een zwarte jurk of een rode jurk kun je bij De Galazaak ook terecht voor schoolgala jurken in andere prachtige kleuren. Probeer onze jurken allemaal uit en kijk wat bij je past. Kom je er niet helemaal uit of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij laten je graag stralen