Korte galajurken


De Korte Galajurken specialist.

De mooiste korte galajurken vindt je natuurlijk bij de galazaak met een collectie prachtige korte feestjurken die je bijna nergens kunt vinden. Daarom noemen we ons ook de specialist in galajurken: korte of lange galajurken: als het maar feestelijk is en uniek.

Kom lekker kijken en passen in onze winkels en we zijn er zeker van dat je iets kan vinden dat bij jouw matcht.

in alle kleuren

De Galazaak heeft in haar winkels veel korte galajurken in alle kleuren en maten: van 32 tot in de 50. En de modellen zijn daarop aangepast. Van trendy tot klassiek. Van eenvoudig tot uitbundig. Daarom zijn de meeste mensen wel even zoet met kijken en passen en is de uiteindelijke keuze altijd verrassend! Dat is het leuke van De Galazaak.

passen met vriendinnen

Wat is nou leuker dan met je vriendinnen komen kijken en passen! Iedereen heeft weer een andere mening of smaak. En dan opeens heb je de korte galajurk aan waarover iedereen het eens is! En dat kan je dan ook nog afstylen met mooie sieraden, een clutch of schoenen. Hoe leuk is dat?

voor de moeder van de bruid

Voor de moeder van de bruid hebben we een speciale collectie: we weten immers dat dit een heel belangrijke dag is en dat je als moeder van bruid of bruidegom extra in de aandacht bent. Daarom hebben we ook een collectie prachtige design jurken geïmporteerd uit Spanje die speciaal ontwikkeld zijn voor deze belangrijke dag. Kwaliteit, smaak en design en dan toch betaalbaar! Dat vind je bij De Galazaak.