Grote maat cocktailjurken


Cocktailjurk grote maten

De definitie van grote maat wordt vooral bepaald door de mode-industrie. Daar valt voor ons niet aan te ontkomen: dus 'grote maten' beginnen bij ons boven de maat 42 en lopen door tot in de 54, soms hoger, een beetje afhankelijk van het model. Laat je dus niet te veel in de war brengen door dat soort definities: waar het ons om gaat is dat je er prachtig uitziet met de jurk van je keuze. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte cocktailjurk. Want naar welk feest of gala je ook gaat: wij vinden het belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt. Kom naar één van onze winkels. Daar geven we je persoonlijk advies als je dat wilt en zoeken we dé cocktailjurk die bij jouw figuur past. Vrijblijvend en zonder afspraak even snuffelen en passen? Ook dat mag!

Onze collectie plus size cocktail jurken

Wij beschikken over een mooie collectie plus size cocktail jurken. Onze grote maten cocktailjurken variëren van maat 42 tot in maat 54. De collectie is zorgvuldig samengesteld en met feedback van klant-eisen samengesteld. Dat wensenpakket nemen we mee bij inkoop in contact met onze leveranciers. En zo kunnen we verrassende, comfortabele jurken bieden in maten die niet algemeen verkrijgbaar zijn.

Persoonlijk advies over grote maten cocktailjurken

We doen bij De Galazaak ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te laten voelen in een mooie cocktailjurk. In onze winkels in Nijkerk, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven geven we aandachtig & persoonlijk advies over onze cocktailjurken in grote maten. Welke lichaamsdelen wil je accentueren en welke wil je verbergen? Samen gaan we op zoek naar een mooie cocktailjurk. Ons ultieme doel is dat jij uiteindelijk met een blij gevoel de winkel uitloopt. Natuurlijk met je perfecte cocktailjurk in the pocket!

Mooie cocktailjurken in verschillende kleuren

Een vrouw met een maatje meer grijpt al snel naar een zwarte cocktailjurk. Of een ruim vallende jurk. Bij De Galazaak willen we je laten zien dat plus size cocktail jurken in ander kleuren of modellen je ook fantastisch staan. Om erachter te komen in welke kleur jij je het prettigst voelt, is het belangrijk dat je de cocktailjurk komt aanpassen. Kom eens een bezoekje brengen aan één van onze winkels. In onze paskamers krijg jij alle tijd en ruimte om allerlei plus size cocktail jurken te passen. Heb je behoefte aan extra ruimte? In Den Bosch en Eindhoven beschikken we ook over plus-size paskamers...

Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij laten je graag stralen!