Bruine Galajurken


Waarom bruine galajurken?

Bruin is ook weer een verzamelnaam voor allerlei natuurlijke, aarde-achtige tinten. De kleur gaat van diep-donkerbruin naar bijna beige en alles ertussen. En hoewel weinig mensen het weten is bruin een hele mooie kleur voor een galajurk: mits je goed op de details let bij het kiezen van je accessoires. Zo kan je een prachtig, warm en natuurlijk plaatje maken van jezelf: ingetogen, vriendelijk en subtiel.

Keuze in bruine galajurken

De Galazaak heeft daarom ook keuze in bruine galajurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor bruin of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de bruine galajurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wanneer kies je voor een bruine galajurk?

De bruine galajurk geeft een natuurlijke uitstraling, ook wel een beetje apart en sexy afhankelijk van het model jurk. Als je donkerblond bent kies je voor een lichtere bruin en weer donkere accessoires in de kleur van je haar bijvoorbeeld. En anders om. Qua sieraden is goud een prachtige kleur om te matchen. Een bruine galajurk is daarom vaak een goede keuze voor een avondgala. Voor een bedrijfsfeest kan een bruine, eenvoudige galajurk heel mooi zijn. Denk hierbij aan het gebruik van nog meer contrasterende accessoires om het niet te saai te maken: beige kan ook heel smaakvol zijn, warm-rood is een beetje een ondeugende kleur voor bijvoorbeeld de clutches. Zo kan je zelf een touch geven die je wilt. De bruine galajurk is minder geschikt voor bruiloften of vrolijke feesten, maar ook dat is geen wet: kies vooral wat je zelf mooi vindt en waar je je prettig in voelt.