Bordeaux Cocktailjurken


Zoek je bordeaux-rode cocktailjurken?

Bordeaux is een prachtige ingetogen kleur die verwant is aan rood. Je zou kunnen zeggen dat bordeaux het oudere zusje is van rood. De naam komt dan ook van de kleur van wijnen uit de Bordeaux in Frankrijk. Op eiken vaten gerijpte wijn die een prachtige, volle en donkerrode kleur heeft. En dat zegt meteen iets over de keuze voor deze kleur: het is een volwassen, rustige en toch krachtige kleur waarin je je prettig voelt als het bij je karakter past.

Keuze in bordeaux cocktailjurken

De Galazaak heeft daarom een exclusieve keuze in bordeaux cocktailjurken. Al sinds 2009 hebben we duizenden jurken verkocht en die ervaring nemen we mee in het samenstellen van onze collectie en ons advies aan jou. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd wel even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor bordeaux of dat je liever zelf gaat snuffelen. We hebben veel ruime paskamer dus je kunt lekker je gang gaan.

Wil je een bordeaux-rode cocktailjurk kopen?

Als je dan alles hebt gepast en je hebt de klik met je jurk en je weet: dit is 'm! kan je het verder afmaken met bijpassende accessoires. Het aardige van De Galazaak is dat we die in ruime voorraad hebben: gala-sieraden, schoentjes, gala-tasjes, bolero's. Zelfs corrigerend ondergoed. Dus hoe leuk is het om je hele outfit helemaal compleet te maken en dan meteen te kunnen meenemen?

Dus kom dat gewoon eens vrijblijvend proberen in een van onze vriendelijke, ruime winkels. Onze Ladies vinden niets leuker dan samen met jouw de mooiste jurk te vinden!