Blauwe Avondjurken


Waarom blauwe avondjurken?

Blauw is en van de meest populaire kleuren voor een avondjurk. Veel van onze klanten kiezen graag voor een blauwe jurk. En dat is logisch: blauw is een heel mooie kleur en laat zich makkelijk combineren met accessoires in wit, zilver of blauw in een andere tint blauw. En blauw staat bijna iedereen goed, kleedt af en heeft een stijlvolle uitstraling. Dus als je kiest voor een blauwe avondjurk is dat meestal een goede keuze. Want blauw is geen heel uitgesproken kleur die niet bij je ogen zou passen of bij je haar of huidskleur. Bijna alle andere kleuren moet je wel zorgvuldig matchen met je uiterlijk.

Keuze in blauwe avondjurken

De Galazaak heeft daarom een ruime keuze in blauwe avondjurken. Omdat de collectie heel gevarieerd is in zowel model als prijs helpen we je altijd even op weg in onze winkels. Het is aan jou of je dan verder advies wilt bij de keuze voor blauwe of dat je liever zelf gaat snuffelen. Denk er daarbij aan dat we een andere winkel zijn dan anderen: bij ons hangen de blauwe avondjurken niet bij elkaar op model maar op maat.

Wanneer kies je voor een blauwe jurk?

De blauwe avondjurk geeft een wat sjieke, afstandelijke uitstraling, ook wel een beetje geheimzinnig en sexy afhankelijk van het model jurk. Een blauwe jurk is daarom ook vaak een goede keuze voor een schoolgala. Voor een bedrijfsfeest kan een blauwe, eenvoudige jurk heel mooi zijn. Qua accessoires is wit of zilver heel mooi. Maar je kunt ook contrasterende accessoires proberen, bijvoorbeeld rood voor de clutches of schoenen. Zo kan je zelf de touch geven die je wilt. De blauwe avondjurk is ook geschikt voor bruiloften of feesten, maar ook dat is geen wet: doe vooral waar je jezelf goed bij voelt en wat bij je past.