Galajurken Utrecht

20180611 114912
20180912 124526
Slider Steden Pag

Galajurken voor de moeder van de bruid, schoolgala's of trouwfeesten voor Utrecht

Vlakbij, in Amersfoort, is een grote winkel met alleen maar prachtige en betaalbare galajurken, feestjurken, galaschoenen, gala-sieraden, korte galajurken, cocktailjurken, jurken voor de moeder van de bruid, jurken voor schoolgala's...We dachten dat jullie dat wel interessant zouden vinden om te weten, vandaar deze pagina. Als je echt iets te kiezen wilt hebben kom dan eens bij ons kijken. Met vier ruime speciaalzaken in dit segment zijn we de grootste van Nederland!

Bereikbaarheid galajurken

Amersfoort is met de auto makkelijker bereikbaar dan Utrecht. Parkeren kan je in twee parkeer garages op twee minuten lopen van onze winkel, die vlak achter de toren van Amersfoort is gelegen: het geografische middelpunt van Nederland! Je kunt uiteraard ook voor een van onze andere winkels kiezen: Nijverdal, Den Bosch of Eindhoven. Bij het menu contact en route vindt je alle gegevens.

Ruime keuze in feestelijke jurken voor Utrecht

Het kiezen van de mooiste jurk voor die ene belangrijke gelegenheid is een hele klus. We hebben sinds 2009 al duizenden galajurken mogen verkopen. Daarom denken we dat we je goed op weg kunnen helpen bij je keuze. Door de ervaringen van onze klanten en de feedback die we hebben is onze collectie steeds mooier en beter geworden. Dat merk je meteen: bij ons zijn er avondjurken die je nergens anders kunt krijgen. Aarzel dus niet en kom vrijblijvend langs kijken en passen en oordeel zelf!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Utrecht.
Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3