Galajurken Rotterdam

Winkel Westsingel
20180912 124526
Slider Steden Pag 2

Galajurken voor de moeder van de bruid tot en met jurken voor schoolgala...in Rotterdam?

De Galazaak heeft moderne, frisse en eigentijdse winkels en een prachtige collectie galajurken en feestjurken. Niet voor niets ontvangen we ook veel klanten uit Rotterdam die op zoek zijn naar een galawinkel waar je echt kunt kiezen uit de mooiste galajurken, korte galajurken, feestjurken, jurken voor de moeder van de bruid...noem het maar op. Met vier ruime winkels in Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort en Nijverdal zijn we de grootste speciaalzaak van Nederland in dit segment.

Omdat jullie ons anders nooit vinden op Google hebben we speciaal voor jullie deze pagina gemaakt: want we denken dat het de moeite is even te kijken wat we voor je hebben aan bijzondere avondjurken. Bovendien zijn onze galajurken niet echt duur. Een prachtige jurk kost altijd veel geld. Maar wij doen ons best de mooiste jurken te vinden voor de scherpste prijzen. En dat lukt sinds 2009 al heel goed.

Omdat we al duizenden feestjurken hebben mogen verkopen weten we inmiddels wel wat onze klanten belangrijk vinden. Een welke jurken echt goed zijn. Daar kan je je voordeel mee doen. In al die jaren hebben we een uniek en exclusief assortiment opgebouwd met leveranciers die exclusief aan ons leveren. Dus als je echt iets anders wilt en iets te kiezen dan denken we dat een reis naar onze mooie, grote winkel in Den Bosch de moeite is. We zien jullie graag in Den Bosch (maar natuurlijk kan dat ook Amersfoort, Nijverdal of Eindhoven zijn).

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken en feestjurken voor Rotterdam. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3