Galajurken Nederland

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Dé Galazaak van Nederland.

De Galazaak is de galawinkel van Nederland. Vier ruime winkels in Nijverdal, Amersfoort, Den Bosch en Eindhoven zijn we de grootste speciaalzaak in dit segment van Nederland. Met alleen maar jurken voor alle belangrijke feesten waarvoor je wordt uitgenodigd en denkt: wat moet ik aantrekken en waar vind ik dat?

De Galazaak is het antwoord op: mijn kind trouwt en wat trek ik aan? Mijn vriendin trouwt en ik ben bruidsmeisje: wat gaan we aantrekken? Ik ben uitgenodigd voor een bruiloft...ik heb een schoolgala...er is een captain's dinner... een bedrijfsfeest...ik moet de gemeente representeren...ik ben zangeres en ik heb een optreden...ik heb een benefiet-gala en ga zo maar door.

Als sinds 2009 komen onze klanten met deze vragen bij ons en we hebben er veel van geleerd. Dat passen we toe in de collectie, in de winkel. Die ervaring hebben onze collega's en ze gebruiken dat om samen met jou te zoeken naar de perfecte oplossing. We kunnen inmiddels zeggen dat we er een beetje kijk op hebben.

Dus heb je een feest dat heel belangrijk voor je is. Zoek je een jurk die perfect voor je is maar weet je niet waar te zoeken of wat aan te trekken? Dan ga je niet naar zomaar een winkel: dan ga je naar DE Galazaak.

En wij verheugen ons op je komst, we nemen de tijd voor je, zullen je niet pushen en laten je alles passen wat je wilt. Bovendien hebben we alle accessoires om het plaatje helemaal af te maken!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag. Met Vriendelijke groet, De Galazaak (van Nederland)

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3