Galajurken en Feestjurken Venlo

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

De perfecte galajurk voor jouw belangrijke feest vind je hier!

Je herkent het vast: je krijgt een uitnodiging voor een belangrijk feest. Wat is een belangrijk feest? Een belangrijk feest vinden wij een feest dat je niet vaak hebt en dat een beetje formeel is. Zoals een de bruiloft van je beste vriendin. Of een schoolgala. Of een captain's dinner. Of een bedrijfsfeest. De bruiloft van je zoon of dochter. Dan denk je meteen: wat trek ik aan? en: waar vind ik dat?

Gelukkig hebben we bij de Galazaak al sinds 2009 ervaring met dit soort vragen. En in die jaren ook veel ervaring opgedaan die we graag toepassen. Dat merk je aan onze collectie. Dat merk je aan onze winkel met veel paskamers. En dat merk je aan onze collega's die stuk voor stuk betrokken zijn.

Met vier grote winkels in Eindhoven, den Bosch, Nijverdal en Amersfoort zijn we een van de grootste aanbieders van bijzondere feestjurken van Nederland.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Venlo. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3