Galajurken Den Haag

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Ben je op zoek naar betaalbare en representatieve gala- en avondjurken in Den Haag?

In den Haag kan je kiezen: hele goedkope, veel van hetzelfde galajurken of dure, high-end jurken. Maar er is ook De Galazaak. Met vier grote winkels in Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort en Nijverdal. Sinds 2009 hebben wij duizenden galajurken en avondjurken, kort en lang mogen verkopen en de feedback van onze clientèle ter harte genomen. Dat resulteert in een heel gevarieerde collectie feestjurken die allemaal van uitstekende kwaliteit en pasvorm en bovendien vriendelijk geprijsd zijn.

Klanten uit Den Haag die regelmatig in gepaste formele kleding moeten verschijnen vinden de Galazaak een uitkomst.

Omdat veel mensen - behalve misschien in Den Haag - niet dagelijks een Galajurk nodig hebben is de keuze van de juiste jurk een hele opgave. Onze adviseuses hebben inmiddels voldoende ervaring om je daarbij te helpen. De collectie omvat jurken voor de moeder van de bruid, jurken voor als je bij een trouwerij bent uitgenodigd tot en met schoolgalajurken zowel in kort als in lang en ook van maat 32 tot in de 50.

Het leek ons voor jullie interessant het te weten, vandaar deze pagina. Google laat ons anders niet aan jullie zien, dus dan doen we het maar zo. Al hebben we geen winkel in Den Haag, we denken dat het zeer de moeite waard is voor jullie om bij ons vrijblijvend te komen kijken en passen. Laat je inspireren door deze website en kom langs. Dat kan op alle dagen zonder afspraak behalve maandag. Onze winkel in den Bosch is dan misschien de meest aangewezen locatie. Maar jullie zijn net zo welkom in onze andere vestigingen in Amersfoort, Nijverdal of Eindhoven.

Dus zoek je Galajurken in Den Haag? Dan kan je ons niet overslaan. Je kunt gewoon zonder afspraak eens langs komen en vrijblijvend passen!


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3