Galajurken Brabant

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

STOP MET ZOEKEN!

Zoek je Galajurken in Brabant?

Waar vind je de mooiste galajurken en feestjurken van Brabant? Mooie winkels met mooie feestjurken? Dan mag je De Galazaak niet missen, en daarom hebben we speciaal een pagina gemaakt voor mensen die in Brabant op zoek zijn naar galawinkels of bruidszaken die avondjurken verkopen. Een pagina om ons aan jullie voor te stellen.

De Galazaak is een begrip in de branche. Het is een van de weinige winkels die helemaal alleen ingericht zijn voor galajurken, cocktailjurken en feestjurken voor veel voorkomende gelegenheden zoals: schoolgala's, moeders van bruiden, mensen die zijn uitgenodigd op een bruiloft, bedrijfsfeesten maar ook: openingen, gala's...

Als het bijzonder moet zijn ben je bij ons aan het goede adres. Maar dat is niet alles. Terwijl de collectie bijzonder is zijn wij gewoon. Je kunt gewoon binnenstappen zonder afspraak. Je mag gewoon alles passen wat je mooi vindt. Je kunt gewoon praten over wat je wilt en wat je niet wilt: onze collega's zijn heel vriendelijk en dringen niets aan je op. Ze luisteren vooral naar wat je wilt en gebruiken hun ervaring om je te helpen kiezen. Want dat kan best behoorlijk lastig zijn. Je hebt immers niet elke week een bruiloft feest!

Sinds 2009 hebben wij duizenden jurken mogen verkopen aan tevreden klanten. Met 40.000+ likes op onze facebook pagina en drie grote winkels zijn we de grootste aanbieder van feestjurken in Nederland. Daardoor hebben wij met veel leveranciers exclusieve afspraken. En daar hebben jullie voordeel van.

We hebben twee grote winkels in in Brabant: Den Bosch en Eindhoven. En nog twee in Amersfoort en in Nijverdal.

Om kort te gaan: we dachten dat jullie dit wel interessant zouden vinden. Klik lekker rond op onze website, laat je inspireren en wij verheugen ons op een bezoekje van jullie! Vriendelijke groet, De Galajurken specialist van Brabant.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3