Galajurken Amsterdam

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag

De mooiste Galajurken en Cocktailjurken voor de Moeder van de bruid, voor het Schoolgala of voor een Trouwfeest...maar niet in Amsterdam??

Laten we meteen met de deur in huis vallen: voor je in Amsterdam bent, je auto geparkeerd hebt ben je al een halve galajurk kwijt. En dan weer terug...lukt dat zonder file? Er zijn vast een aantal galawinkels in Amsterdam: dat kan, je kunt er alles vinden. Als je weet waar. Bovendien: iedereen klaagt tegenwoordig over de drukte in Amsterdam door het massa toerisme: is dat eigenlijk nog wel leuk? Met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Den Bosch en Eindhoven zijn wij de grootste speciaalzaak in feestelijke jurken voor vrouwen en meiden van Nederland.

Om jullie er op attent te maken dat het rustiger, makkelijker, goedkoper en prettiger kan hebben we deze pagina met Galajurken Amsterdam gemaakt. Anders laat Google ons niet aan jullie zien. Dus dan maar zo. Want wij denken dat jullie best eens heel blij kunnen zijn met ons: de leukste winkels, de beste service en vooral: het meest gevarieerde, actuele assortiment van prachtige korte en lange galajurken in Nederland. Wij hebben drie grote winkels in steden die bijna net zo gezellig zijn als Amsterdam. Maar veel minder vol en druk. In Amersfoort (wist je dat je met de trein in 35 minuten in Amersfoort bent vanuit Amsterdam?), Eindhoven en Den Bosch staan onze winkels. Vol prachtige jurken en allen met heel veel paskamers zodat je in alle rust kunt proberen en passen. Dus zoek je Galajurken, Avondjurken of Feestjurken? Dan zoek je GLZK-winkels!

Het kiezen van een feestelijke Galajurk is een hele klus...

Dat ervaren we dagelijks. Door de duizenden feestjurken die we inmiddels sinds 2009 hebben mogen verkopen hebben we ook heel wat ervaring op dat gebied en daar passen we onze collectie ook steeds op aan. Veel van onze galajurken zijn exclusief verkrijgbaar bij ons en dat geldt ook voor sieraden en andere accessoires. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom doen de meeste mensen extra moeite voor die bijzondere galajurk voor die ene, bijzondere gelegenheid. En wij helpen je daarbij. Tot gauw!

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag. Want wij hebben galajurken voor Amsterdam!

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3 Image 01 Image 02