Galajurken Amstelveen

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Zoek je prachtige galajurken en feestjurken in Amstelveen?

Die zijn er ongetwijfeld ook in Amstelveen. Toch denken we dat je ons ook wel interessant vindt. Sinds 2009 hebben wij duizenden galajurken, cocktailjurken, jurken voor de moeder van de bruid, jurken voor bruidsmeisjes mogen verkopen aan half Nederland. Met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Eindhoven, Den Bosch zijn we de grootste speciaalzaak voor gelegenheidskleding voor vrouwen in Nederland. En uit de reacties van onze klanten mogen we concluderen dat we dat niet slecht doen.

Waarom je ook eens bij ons zou kunnen kijken? Galajurken, feestjurken en moeder van de bruid jurken zijn onze core-business. We doen het er niet bij. Wij hebben alleen maar feestjurken in de collectie. En dat betekent dat er echt iets te kiezen valt. Bovendien hebben we door onze jaren lange ervaring een beetje kijk gekregen op wat mensen zoeken en prettig vinden om te dragen. Dat vertalen we naar onze collectie. Daar hebben we veel jurken die je alleen bij ons kunt krijgen: exclusiviteit vinden wij belangrijk. Net als betaalbaarheid.

We hebben op de meest voorkomende gelegenheden afgestemde collectie in verschillende prijsklassen voor elk budget. Omdat het nogal veel jurken zijn en onze winkels ook niet echt heel klein zijn helpen we je altijd op weg. In onze winkels staan ervaren adviseuses die je graag bij staan in de vaak lastige keuzes. Want laten we eerlijk zijn: een galajurk koop je niet elke dag. Onze meiden weten precies waar je op moet letten en wat waar gedragen wordt: een hele geruststelling.

Dus een bezoek aan het leuke stadje Amersfoort kan wel eens heel erg de moeite waard zijn. Daar hebben we een mooie winkel in het centrum, vlak achter de toren van Amersfoort in het geografische midden van Nederland!

Maar ook in onze andere vestigingen in Nijverdal, Den Bosch of Eindhoven ben je van harte welkom.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Amstelveen. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3