Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
De Galazaak Amersfoort

DE Galazaak Amersfoort

Westsingel 10
3811 BA Amersfoort
E-mail: amersfoort@degalazaak.nl
Tel: 033-3030792

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG
GESLOTEN
DONDERDAG
10.00 - 21.00 UUR
ZATERDAG
10.00 - 17.00 UUR
DINSDAG - WOENSDAG
10.00 - 17.00 UUR
VRIJDAG
10.00 - 17.00 UUR
ZONDAG
12.00 - 16.00 UUR

24, 25, 26 en 31 december GESLOTEN


 

Bereikbaarheid van de winkel 

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage (nog tijdelijk gesloten wegens verbouwing, u kunt ook even linksom of rechtsom omlopen) tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten tegenover de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan. 

ONZE GALA SPECIAALZAAK IN AMERSFOORT 

De Galazaak in Amersfoort is een grote, ruime winkel vlak achter de hoogste toren van Amersfoort, de Lieve Vrouwe toren. Op een prachtige locatie met een breed winkelfront op een steenworp van de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort, de Lange straat, achter de Espirit. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent u binnen dertig minuten bij ons! 

De winkel bestaat uit verschillende gedeelten: een schoenenwinkel van veertig vierkante meter en de galawinkel en het pas gedeelte met negen paskamers. In de winkel hangt alles op kleur en op maat, zodat u makkelijk kunt kiezen. Wij bieden een zeer gevarieerde keuze in galajurken, cocktailjurken en accessoires. Maten vanaf 32 tot in de zestig. Onze klanten komen overal vandaan: mensen komen voor galajurken en cocktailjurken niet alleen uit Amersfoort maar ook uit Utrecht, Hilversum, Baarn, Laren en andere plaatsen in 't Gooi. Want onze klanten weten dat wij prachtige jurken voor zeer scherpe prijzen hebben in een ruime keuze. Ook hebben wij veel klanten vanuit Zwolle, Bussum, Huizen, Apeldoorn, Almere, Zwolle en Arnhem.

VERMAKEN VAN AVONDJURKEN

Het vermaken van avondjurken is een vak apart. Gezien onze prijsstelling is dat bij ons niet inclusief, maar wij werken samen met betrouwbare, zelfstandige werkende coupeuses waarnaar wij met vertrouwen kunnen verwijzen. Dit zijn door ons geselecteerde en zeer ervaren coupeuses. Deze mensen werken zelfstandig, kunnen adviseren over wat wel of niet mogelijk is en hanteren ook scherpe tarieven. Ze bekijken van te voren of iets wel of niet kan en geven ook van te voren een duidelijk prijs af zodat er nooit verrassingen zijn.

AMERSFOORT WINKELSTAD 

Amersfoort is een mooie historische winkelstad, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Elke zondag zijn alle winkels open. Dus kom vooral eens een kijkje nemen bij ons grote en gevarieerde assortiment in onze galawinkel in Amersfoort!

| De Galazaak - Amersfoort | Westsingel 10 |3811 BA Amersfoort | amersfoort@degalazaak.nl | T: 033-3030792 |

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x