Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
De Galazaak Amersfoort

DE Galazaak Amersfoort

Westsingel 10
3811 BA Amersfoort
E-mail: amersfoort@degalazaak.nl
Tel: 033-3030792

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG
GESLOTEN
DONDERDAG
10.00 - 21.00 UUR
ZATERDAG
10.00 - 17.00 UUR
DINSDAG - WOENSDAG
10.00 - 17.00 UUR
VRIJDAG
10.00 - 17.00 UUR
ZONDAG
12.00 - 16.00 UUR

 

Bereikbaarheid van de winkel 

De winkel is het best te bereiken vanaf de parkeergarage St Jorisplein 5 minuten lopen: vanuit de parkeergarage rechtsaf, dan rechtdoor, langs de COOP door de passage tot aan het water, daar weer rechtsaf: De Galazaak is aan uw rechterhand. Vanaf de parking Stadhuis loop je richting het centrum tot het water, rechtsaf volgen. Wij zitten achter de Amersfoortse kerktoren, de Lange Jan. Vanaf het station is de winkel binnen zes minuten met de bus te bereiken (lijn 6), die vlakbij stopt. Vanaf Utrecht of Hilversum bent u binnen dertig minuten bij ons! 

ONZE GALA SPECIAALZAAK IN AMERSFOORT 

De Galazaak in Amersfoort is een grote, ruime winkel vlak achter de hoogste toren van Amersfoort, de Lieve Vrouwe toren. Op een prachtige locatie met een breed winkelfront op een steenworp van de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort, de Lange straat, achter de Espirit. Ons doel is een vriendelijke en toegankelijke winkel te zijn waar iedereen welkom is die een feest- of galajurk nodig heeft. Daarom is de collectie zeer gevarieerd en door feedback van onze klanten optimaal afgestemd. De collectie wisselt doorlopend door uitlopende modellen te vervangen door meer actuele. In onze outlet in Leusden kunt u de uitlopende modellen voor een zacht prijsje vinden. 

U kunt zonder afspraak en geheel vrijblijvend de collectie bekijken en passen. Als u advies nodig heeft zijn er altijd ervaren adviseuses met kennis van de collectie die u helpen als u dat wilt. 

VERMAKEN VAN AVONDJURKEN

Het vermaken van avondjurken is een vak apart. Gezien onze prijsstelling is dat bij ons niet inclusief, maar wij werken samen met betrouwbare, zelfstandige werkende coupeuses waarnaar wij met vertrouwen kunnen verwijzen. Dit zijn door ons geselecteerde en zeer ervaren coupeuses. Deze mensen werken zelfstandig, kunnen adviseren over wat wel of niet mogelijk is en hanteren ook scherpe tarieven. Ze bekijken van te voren of iets wel of niet kan en geven ook van te voren een duidelijk prijs af zodat er nooit verrassingen zijn.

AMERSFOORT WINKELSTAD 

Amersfoort is een mooie historische winkelstad, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Elke zondag zijn alle winkels open. Dus kom vooral eens een kijkje nemen bij ons grote en gevarieerde assortiment in de enige echte galawinkel in Amersfoort!

| De Galazaak - Amersfoort | Westsingel 10 |3811 BA Amersfoort | amersfoort@degalazaak.nl | T: 033-3030792 |

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x