Galakleedjes Turnhout

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag

Zoekt u een mooi galakleedje in Turnhout?

Dan vinden we het zonde wanneer u ons niet zou leren kennen. En daarom hebben we deze pagina gemaakt: om ons aan u voor te stellen. En dat doen we weer omdat veel mensen uit België reeds bij ons prachtige kleedjes gekocht hebben. Laten we het er meteen bijvertellen: men was niet alleen heel enthousiast over onze mooie collectie. Maar ook de prijzen van de kleedjes vielen in de smaak. Wel zo dat er uit de collectie meteen maar meer kleedjes gekocht werden terwijl men van plan was er één te kopen..

Dat vertelt ons natuurlijk genoeg. Dus voor alle duidelijkheid: we hebben geen winkel in Turnhout. Onze dichtst bij zijnde winkels zijn er in Eindhoven en Den Bosch, beiden groot en mooi. Beiden met veel paskamers! Beiden ook op zondagen open! Omdat Google ons anders niet aan u toont doen we het dan maar zo. Met een pagina die we speciaal voor u maakten.

De Galazaak dus... Een begrip in Nederland: Met vier ruime speciaal winkels de grootste van Nederland voor gala-mode en mode voor bruidsmoeders. Sinds 2009 hebben wij duizenden kleedjes mogen verkopen en daardoor een zekere kijk gekregen op wat mensen zoeken en mooi vinden. Dat vertalen we weer naar ons assortiment en ons personeel dat zeer ervaren is in het advies. Want laten we eerlijk zijn: een mooi galakleed koop je niet elke dag. Wat te kiezen en waar op te letten? Daarin kunnen we zeker van dienst zijn.

Wat niet meer past in de collectie komt in de solden, die er eigenlijk de hele zomer is. En wat echt niet meer aan onze eisen voldoet gaat naar onze outlet. En daardoor hebben we een steeds wisselend en up-to-date assortiment.

We hopen dat we u een beetje hebben kunnen overtuigen om toch in de auto te springen en een van onze winkels te gaan bezoeken. Heel graag tot ziens en we verheugen ons op uw bezoek!

Op onze website krijg je een indruk van de collectie feestjurken voor Turnhout. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.