Galajurken Hilversum

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

STOP MET ZOEKEN!

Prachtige feestjurken, galajurken en jurken voor de moeder van de bruid voor Hilversum!

En dat allemaal vlakbij in Amersfoort...Dus dachten we: als je zoekt naar een galawinkel in Hilversum zal je zeker ook geïnteresseerd zijn in De Galazaak. Sinds 2009 hebben we duizenden galajurken verkocht in heel Nederland. Met vier grote winkels in Amersfoort, Nijverdal, Eindhoven en Den Bosch zijn we de grootste van Nederland in ons segment. Daardoor weten we precies wat onze klanten zoeken. Dat gebruiken we om onze collectie doorlopend te verbeteren. We luisteren goed naar de wensen van onze clientèle en leren daarvan. En dat is weer in jullie voordeel: want die kennis en ervaring gebruiken we om samen met jou naar de perfecte jurk te zoeken in onze prachtige en gevarieerde collectie galajurken en feestjurken.

Voor elk belangrijk feest hebben we een speciaal assortiment. Trouwen je kinderen en je zoekt een jurk voor de moeder van de bruid of bruidegom? Of je wilt je dochter die afstudeert nog een keer verwennen met een mooie jurk voor het schoolgala? Of je gaat hertrouwen maar wilt niet in het wit? En zo kunnen we talloze voorbeelden noemen waarbij mensen bij ons terecht komen voor een oplossing: een captain's dinner op een cruise, een officiële opening, een (sport) gala: al dat soort feesten en uitnodigingen waarbij je denkt: wat moet ik aantrekken en hoe ga ik dat vinden? Juist! Bij ons, de Galazaak.

Wij helpen je graag met de oplossing en de galajurk waarin jij je thuis voelt. Daar zijn we inmiddels best goed in. Samen proberen we net zo lang tot je de klik voelt. En dat is vaak een emotioneel moment! Maar ook meteen waarvoor we het allemaal doen. Dus we zien je graag terug in de winkel. Klik lekker rond op de website, laat je inspireren maar kom vooral passen en proberen!

Even voor jullie informatie: Amersfoort is een half uurtje met de auto en een kwartiertje met de trein vanuit Hilversum. Dus onthouden: Galajurken voor Hilversum hangen bij De Galazaak!


Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3