Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
De Galazaak Den Bosch

DE Galazaak Den Bosch

St. Geertruikerhof 3-5-7
5211 ST Den Bosch
E-mail: denbosch@degalazaak.nl
Tel: 073-3032717

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

27 APRIL
Koningsdag gesloten
30 APRIL
EXTRA OPEN van 12.00 - 17.00

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG
GESLOTEN
DONDERDAG
10.00 - 21.00 UUR
ZATERDAG
10.00 - 17.00 UUR
DINSDAG - WOENSDAG
10.00 - 17.00 UUR
VRIJDAG
10.00 - 17.00 UUR
ZONDAG
12.00 - 16.00 UUR

Galazaak Den Bosch 

Routebeschrijving met de auto 

De Galazaak Den Bosch is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren doet u het best in Q-park de Arena. Klik op de volgende link voor de route vanaf Q-park Arena. Wanneer u de parkeergarage uitkomt met de roltrap kunt u nog verder omhoog met nog een roltrap tot het straatniveau. Bovenaan die trap gaat u links af loopt het centrum uit. Buiten aangekomen ziet u verderop rechts de Bristol. Daar om de hoek is de Galazaak, 3 min lopen.
 

Routebeschrijving met openbaar vervoer

Klik op de volgende link voor de route vanaf het station. Als u met de trein komt loopt u richting de stad tot u niet verder kunt. Dan gaat u niet rechtsaf naar de stad, maar linksaf. U passeert enkele hippe winkeltjes en steegjes tot een onopvallende zijstraat rechts waar u in de verte een uithangbord van de Bristol ziet: daar voor is de Galazaak aan de rechterzijde. 
 

ONZE GALA SPECIAALZAAK IN DEN BOSCH 

De Galazaak in Den Bosch. De grootste, meest eigentijdse en frisse galazaak van Nederland met de grootste en beste collectie jurken ECHT op voorraad.  Alleen maar avondjurken en accessoires in een zorgvuldig samengestelde collectie. Onze galawinkel in 's Hertogenbosch is ook erg geliefd door onze klanten uit België die op zoek zijn naar een galakleed. Een enorme keuze aan cocktailjurken, galajurken, galaschoentjes, gala tasjes en sieraden. Vaak blij verrast door onze prijzen en keuze. Onze klanten komen uit  Eindhoven, Leiden, Tilburg, Breda, Rotterdam, Oss en omstreken om bij ons een cocktailjurk of galajurk te kopen.
 
Wij zien u graag terug in onze winkel, waar ons team vol enthousiasme klaar staat om u te adviseren. Net als in Amersfoort en Eindhoven kunt u ook hier zonder afspraak en geheel vrijblijvend komen snuffelen en passen. Ook voor school gala's hebben wij een leuke collectie! 

 

VERMAKEN VAN AVONDJURKEN

 

Het vermaken van avondjurken is een vak apart. Gezien onze prijsstelling is dat bij ons niet inclusief, maar wij werken samen met betrouwbare, zelfstandig werkende specialisten waar wij met vertrouwen naar kunnen verwijzen. Deze specialisten werken zelfstandig, kunnen adviseren over wat wel of niet mogelijk is en hanteren ook scherpe tarieven. Ze bekijken van te voren of iets wel of niet kan en geven ook van te voren een duidelijk prijs af zodat er nooit verrassingen zijn.

In Den Bosch hebben wij een samenwerking met Den Bosch Fashion. Het bedrijf is van vader op zoon gegaan en kenmerkt zich door snelle service, uitstekende kwaliteit, vriendelijkheid en redelijke prijzen. Kortom: dezelfde uitgangspunten als De Galazaak. En daarom als partner gekozen. Voor u betekent het dat u vaak meteen terecht kunt om uw galajurk te laten vermaken. 

 

| De Galazaak - Den Bosch | st. Geertruikerkhof 3-5-7 | 5211 ST Den Bosch | denbosch@degalazaak.nl | T 073-3032717 |

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x