De Galazaak Den Bosch

Interieur Den Bosch
Foto 2

De Galazaak Den Bosch

Route & Kaart

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 16.00

Afwijkende openingstijden worden apart vermeld.

Winkel met feestelijke Galajurken in alle maten

Je hebt de leukste en meest vriendelijke Gala-Speciaalzaak van Nederland gevonden met de meest gevarieerde en beste collectie jurken in maat 34-52 op voorraad. Die collectie hebben we ontwikkeld samen met jullie, onze klanten. Wij kopen in Amerika, Engeland, Duitsland en Oost Europa om de kwaliteit te waarborgen. We zien welke jurken jullie veel passen en uiteindelijk kopen. Dat nemen we mee bij onze inkoop. Stop dus maar met zoeken...Alleen maar Avondjurken, Feestjurken en Accessoires in een zorgvuldig samengestelde, betaalbare collectie. Als het bij ons niet lukt wordt het erg lastig. Onze galawinkel in Den Bosch is ook erg geliefd bij onze klanten uit België die op zoek zijn naar een galakleed. Met ruim voldoende paskamers heb je de ruimte en de tijd om rustig te passen en je keuze te maken: wij helpen je daarbij als je dat wilt. Want een galajurk koop je niet elke dag. Dankzij de duizenden jurken die we sinds 2009 verkocht hebben weten we inmiddels een beetje hoe het werkt. Dat merk je aan het assortiment. Dat merk je aan onze adviseuses.

Onze winkels zijn vriendelijk en toegankelijk, net als onze prijzen. Kom gerust binnen kijken en proberen. Want zo'n belangrijke jurk is niet zomaar gekocht en wij begrijpen dat als geen ander. Wij nemen daar de tijd voor.

Van jurken voor moeders van de bruid tot en met schoolgala's

Wij zien je graag terug in onze winkel, waar ons team vol enthousiasme klaar staat om je te adviseren. Net als in Amersfoort, Eindhoven en Nijverdal kan je ook hier zonder afspraak en geheel vrijblijvend komen snuffelen en passen. Niet alleen voor school gala's hebben wij een leuke collectie. Wij zijn ook heel goed gesorteerd in betaalbare, prachtige jurken voor de moeder van de bruid! En alle voor denkbare en bijzondere feesten hebben wij de perfecte jurk. Het is alleen nog een kwestie van die te vinden...en dat kan: gewoon passen tot je hem hebt!

Heerlijk galajurken shoppen!

Den Bosch is op zichzelf al een bezoekje waard: een goed idee om je bezoek aan de Galazaak te combineren met een dagje in deze gezellige stad vol terrassen en historie! De Galazaak bevindt zich op loopafstand van de Grote Markt. We weten dat het kiezen van een galajurk een dagtaak is. Daarom is het belangrijk dat je de aankoop kunt vieren op een gezellig terrasje vlakbij als je daar behoefte aan hebt!

Routebeschrijving en kaart

Kom je met de auto?

De Galazaak Den Bosch is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren doet u het best in Q-park de Arena. Klik op de volgende link voor de route vanaf Q-park Arena. Wanneer u de parkeergarage uitkomt met de roltrap kunt u nog verder omhoog met nog een roltrap tot het straatniveau. Bovenaan die trap gaat u linksaf loopt het centrum uit. Buiten aangekomen gaat u rechtsaf en dan de eerste weg links vóór een gracht. Vlak vóór de winkel staat een straatnaambordje haaks op de gevel.

Kom je met het OV?

Klik op de volgende link voor de route vanaf het station. Als u met de trein komt loopt u richting de stad tot u niet verder kunt. Dan gaat u niet rechtsaf naar de stad, maar linksaf. U passeert enkele hippe winkeltjes en steegjes tot een onopvallende zijstraatje met een opvallende naam: het St. Geertruikerkhof, rechtsaf. Daar, iets verder de straat in, is de Galazaak aan de rechterzijde. In verband met het strenge gemeente beleid is het ons niet toegestaan voor de winkel iets neer te zetten om het zoeken voor jullie makkelijker te maken.

Loading map...