Vind je perfecte kleur jurk

Galajurken kleuren en tinten

Hieronder vond je groepen kleuren en tinten om je te helpen bij je oriëntatie op de keuze van de juiste kleur van je galajurk!

Cocktailjurken kleuren en tinten

Hieronder vond je groepen kleuren en tinten om je te helpen bij je oriëntatie op de keuze van de juiste kleur van je cocktailjurk!

Als je een uitnodiging hebt voor een feest wordt vaak een kleur thema meegegeven. Daarom is het handig wanneer je ook op kleur kunt zoeken. Dat kan met filters, maar ook met overzichten zoals deze. Als je de perfecte feestjurk gevonden hebt kan je bovendien op kleur in de uitgebreide collectie accessoires op kleur zoeken.

De keuze van kleur is heel belangrijk voor de keuze van feestjurk. Een kleur die bij je past en waar je je fijn in voelt is essentieel. Er zijn enkele belangrijke groepen kleuren waar je uit kunt kiezen: de koele kleuren, de warme kleuren. Die heb je weer in verzadigde kleuren of in lichte kleuren (als in pastel kleuren). In kleuren kan je kiezen tussen contrast van kleuren die elkaar versterken zoals paars en geel of rood en groen. Of je kiest kleuren die juist bij elkaar passen (ton-sur-ton) in dezelfde tint maar dan lichter of donkerder. Vaak kan je stevige kleuren ook met neutrale kleuren afstylen zoals zilver, zwart of wit in accessoires. Laat je hierover vooral adviseren in de winkel.

Nog meer mooie kleuren vind je hier:

En er zijn nog veel meer mooie modellen lange jurken zoals feestjurken en avondjurken in vele kleuren.