Galakleedjes België

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

De perfecte galakleedjes voor uw belangrijke feesten zijn hier!

U heeft een uitnodiging ontvangen voor een belangrijk feest. Of uw kind trouwt. Of u bent aanwezig op een bruiloft. Of u representeert uw bedrijf of uw gemeente. En u denkt: wat trek ik aan en waar zal ik dat vinden?

Als sinds 2009 is De Galazaak het antwoord van duizenden tevreden klanten op die vragen. En wij hebben daarvan veel geleerd dat wij toepassen in onze collectie, in onze winkels en met onze collega's. Onze ervaring gebruiken we om samen met u te zoeken naar het perfecte kleedje voor die bijzondere gelegenheid. Met vier ruime winkels is De Galazaak de grootste speciaalzaak van Nederland in dit segment.

En in de meeste gevallen lukt samen met u een kleedje uitzoeken uitstekend. Wij hebben een speciaal plekje in ons hart voor onze Belgische klanten die zeer blij verrast zijn met dat ze ons gevonden hebben. Met twee winkels niet te ver over de grens in Eindhoven en Den Bosch zijn we ook op zondag goed te bereiken. En u bent ook vaak verrast door de vriendelijke prijzen van onze collectie. Wel zo, dat het zeer vaak voorkomt dat u niet goed kunt kiezen en er dan twee of drie kleedjes neemt.

Reden genoeg dus om even de grens over te wippen en eens een kijkje te nemen in onze grote ruime winkels voorzien van veel paskamers. Met o.a. Frank Lyman, Linea Rafaelli Sonia Pena als merken.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3