Galajurken Tilburg

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Zoek je galajurken in Tilburg?

De Galazaak is met vier ruime winkels de grootste aanbieder van Nederland in gelegenheidskleding en accessoires voor vrouwen. Laten we maar meteen maar duidelijk zijn: een winkel in Tilburg hebben we niet. Wel in Den Bosch. We hebben dan ook veel klanten uit Tilburg. Omdat we denken dat je ons niet wilt missen hebben we speciaal een pagina gemaakt voor al onze aanstaande klanten uit Tilburg. Gewoon, om ons aan jullie voor te stellen. Dan weet je in ieder geval van ons bestaan. En wellicht kunnen we je verleiden tot een bezoek aan onze grote, mooie winkel in Den Bosch. Het is tenslotte maar een kwartiertje met de trein!!

Maar goed: De Galazaak. Sinds 2009 hebben wij al duizenden prachtige jurken mogen verkopen. Jurken voor schoolgala's. Jurken voor de moeder van de bruid. Jurken voor mensen die een bruiloft hebben. Of uitgenodigd zijn voor een bruiloft feest. Jurken voor allerlei galafeesten en officiële openingen. Noem het maar op: als het bijzonder moet zijn hebben wij het.

Wat De Galazaak bijzonder gewoon maakt - en dat verzinnen we niet, hoor, dat vertellen onze klanten: Dat is dat we vriendelijk en toegankelijk zijn: je mag alles passen. We hebben veel paskamers. Ons collega's pushen niet maar helpen met kiezen als je dat wilt. En helpen kiezen kunnen ze goed. Want ze zijn heel ervaren in hun vak en hebben al zoveel mensen ontmoet en geholpen dat ze samen met jou precies achterhalen wat je nodig hebt. En last but not least: we hebben veel verschillende, mooie, vaak exclusieve jurken tegen scherpe prijzen! Lastig kiezen, soms. Doe ze maar alle twee horen we vaak! Prachtig, toch?

Maar ook als je zelf wilt snuffelen: prima: zeg het gewoon. Eigenlijk is De Galazaak gewoon heel bijzonder. Gewoon in haar doen en laten. Bijzonder in haar collectie. Een winkel waar je je thuis kan voelen.

Als dat je aanspreekt en je raakt geïnspireerd door de collectie galajurken op deze website zien wij eigenlijk geen enkele reden meer om ons met een bezoekje te vereren. Toch? Wij verheugen ons op je komst!

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3