Galajurken Lelystad

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

Voor elk belangrijk feest de perfecte galajurk voor Lelystad!


Ben je in Lelystad op zoek naar de perfecte galajurk voor een belangrijk feest waarvoor je bent gevraagd? En je weet niet goed wat je aan moet of waar je die feestjurken kunt kopen? Gelukkig is er De Galazaak in Amersfoort! Wij kunnen je heel goed helpen. Wij zijn de winkel die je zocht maar niet kon vinden! Met vier ruime winkels zijn wij de grootste speciaalzaak van Nederland in dit segment.

Al sinds 2009 hebben wij duizenden tevreden klanten mogen helpen aan hun droomjurk. Wij hebben daar inmiddels veel van geleerd en toegepast in onze winkels, in onze collectie en met onze collega's. Al die ervaring gebruiken wij om samen met jou de perfecte jurk te vinden in onze collectie. En daar nemen we alle tijd voor.

Dus: trouwt je kind en ben je moeder van de bruid of bruidegom en je zoekt een mooie galajurk? Heeft jouw vriendin je gevraagd bruidsmeisje te zijn? Studeert je kind af en wil je haar nog een keer verwennen met een prachtige jurk voor haar schoolgala? Ga je voor de tweede (of eerste keer?) keer trouwen maar wil je niet traditioneel in het wit? Wij hebben de oplossing voor je klaar hangen.

Bovendien hebben wij ook een prachtig assortiment accessoires zoals gala-schoenen, gala-tasjes, gala-sieraden om je outfit helemaal af te maken.

Dus het antwoord op jouw vragen is op drie kwartier met de auto te vinden in Amersfoort! Natuurlijk ben je ook welkom in onze andere winkels.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken voor Lelystad. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3