Galajurken en feestjurken Maastricht

20180912 124526
Winkel Westsingel
Slider Steden Pag 2

De perfecte galajurk voor elk belangrijk feest vind je hier...

Wanneer zoek je Galajurken of feestjurken in Maastricht? Je bent uitgenodigd voor een feest dat erg belangrijk voor je is. Zoals het huwelijk van je kind. Of de bruiloft van een goede vriendin of familie. Of dat je jouw dochter nog een laatste keer wil verwennen voor het schoolgala met een prachtige galajurk. Of dat je met carnaval in iets moois moet verschijnen. Of jouw bedrijf een officieel feest geeft. En dan denk je: wat trek ik aan? En waar vind ik dat?

Gelukkig is er Dé Galazaak. Met vier winkels de grootste speciaalzaak in dit segment in Nederland. Al sinds 2009. En in die tijd hebben we duizenden tevreden klanten mogen helpen met het antwoord op die vragen. Daar hebben we veel van geleerd. Dat zie je terug in ons assortiment: voor elk soort feest een collectie. Dat zie je terug in de winkel: veel paskamers. Dat merk je aan onze collega's: behulpzaam, vriendelijk en gepassioneerd. En, last but not least: onze jurken zijn heel betaalbaar. Want ook dat was een terugkerende klantwens.

Dus we kunnen ons voorstellen dat zelfs al zoek je dit soort jurken in Maastricht je toch ook kennis zou willen nemen van ons. Dus hebben we een pagina gemaakt om onszelf onder jouw aandacht te brengen. Want al hebben we geen winkel in Maastricht: toch krijgen wij in onze winkel in Eindhoven veel mensen uit die omgeving. Vandaar. Natuurlijk ben je ook welkom in onze andere winkels.

Op onze website krijg je een indruk van het assortiment galajurken en feestjurken voor Maastricht. Kom gerust en vrijblijvend passen in een van onze winkels, zonder afspraak en ook op zondag.
Vriendelijke groet, Dé Galazaak.

Slide 1 Cocktailjurken Slide 2 Slide 3